Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Deivid "Önce Ankaraspor, daha sonra Newcastle"
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Deivid "Önce Ankaraspor, daha sonra Newcastle"

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
majestik Açılır Kutu Gör
Daimi Üye
Daimi Üye
Simge
10

Kayıt Tarihi: 11-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 152
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı majestik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Deivid "Önce Ankaraspor, daha sonra Newcastle"
    Gönderim Zamanı: 11-10-2006 Saat 08:16
Brezilyalı oyuncumuzu Deivid de Souza, kulübümüzün resmi sitesine yaptığı açıklamada "Bursaspor mağlubiyetini unuttuk. Önümüzde bizden puan almak isteyen bir Ankaraspor var. Tamamen bu maça konsantre olduk" dedi. Takım içinde uyum sorununun büyük ölçüde aşıldığını söyleyen Deivid, sözlerine şöyle devam etti: "Takım içinde birbirimize iyice alıştık. UEFA Kupasında Newcastle United’i yenecek güçteyiz". Bursaspor maçını çabuk unuttuklarını söyleyen Deivid De Souza" Şimdi karşımızda bizden puan almak isteyen bir Ankaraspor var. Tamamen bu maça konsantre olmuş durumdayız. Zor bir deplasmana gidecek olsak da bu maçtan 3 puanla döneceğimizi düşünüyorum" dedi.

Turkcell Süper Liginin zor bir bir lig olduğunu söyleyen Deivid " Fenerbahçe çok fazla göz önünde bulunan ve yıldızlar topluluğu olan bir takım olduğıui için ligde karşılaştığımız her ekip bizi yenebilmek için ekstra çaba sarfediyor. Biz de yaptığımız tüm çalışmalarda bize karşı baskı uygulamaya çalışan takımlara karşı önlem almaya çalışoruz" dedi. Forvet oyuncusu olarak defansa yardım etmeyi sevdiğini de söyleyen Brezilyalı oyuncu "Çünkü Futbol bir takım oyunu. Bireysel olarak herkes takıma birşeyler katmak için çaba sarfediyor. Bizden beklenen takım halinde bir oyunu sergileyebilirsek karşımıza gelen her rakibi yeneriz. Ben böyle düşünüyorum, çünkü bu düşünceyle çalışıyoruz" dedi.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.172 Saniyede Yüklendi.