Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Can ve Appiah Ankamall da
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Can ve Appiah Ankamall da

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj Tersinden sırala
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Can ve Appiah Ankamall da
    Gönderim Zamanı: 15-10-2006 Saat 04:52

Turkcell Süper Ligi’nin 9. haftasında yarın Ankaraspor ile oynayacağı karşılaşma için Ankara’ya gelen oyuncularımızdan Stephan Appiah ve Can Arat taraftarla bir araya geldi. Ankamall Alışveriş Merkezi’nde bulunan Fenerium Mağazamıza gelen oyuncularımız taraftarımızın yoğun ilgisi ile karşılaştı.Taraftarlarımız formalarını oyuncularımıza  imzalatma ve bol bol da fotoğraf çektirme imkanı buldular.
Ganalı oyuncumuz Stephen Appiah, hakkında çıkan transfer söylentileriyle ilgili olarak şunları söyledi:
"Dürüst olmak gerekirse ben Fenerbanhçeyi çok seviyorum. Transfer olmayı düşünseydim, bu Dünya Kupası’ndan sonra gerçekleşirdi. Böyle bir durum da söz konusu olmadı. Ben Dünya Kupası bittikten sonra tatile bile çıkmadan Fenerbahçe’nin kampına geldim. Şampiyonlar Ligi eleme maçlarında da forma giydim. Bunu herkesin görmüş olması gerekir. Fenerbahçe’yi çok seviyorum ve burada devam etmek istiyorum."
UEFA Kupası’ndaki grupların her takım için çok zorlu olduğunu belirten Appiah, gruptan çıkmak için çalışarak çok iyi mücadele etmeleri gerektiğini söyledi.
Yeni transferlerimizin takımımıza çok geç katıldığını, bu futbolcuların da zaman içinde onadıkça kalitelerini göstereceklerini kaydeden Appiah"Her şey çok daha iyi olacak" dedi.
Taraftarımızın kendisine gösterdiği sevginin ve yakınlığın işini iyi yaptığının bir göstergesi olduğunu ifade eden Appiah takımına kalbini verip, zaferler kazandırmak istediğini dile getirdi.
Yeni transferlerin yaşadıkları uyum sorunu en kısa sürede aşarak kalitelerini ilerleyen zamanda göstereceklerine inandığını belirten takımımızın genç futbolcusu Can Arat ise, UEFA Kupası için verecekleri mücadeleyle ilgili olarak ise, "Çok zor bir gruba düştüğümüzün bilincindeyiz. Fenerbahçe olarak başarıya çok açız. Gruptan çıkmak istiyoruz" diye konuştu.


Haber ile ilgili diğer fotoğraflar

 

 
kaynak :fenerbahce.org


Düzenleyen Past Eternity - 15-10-2006 Saat 04:53
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.148 Saniyede Yüklendi.