Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Can ve Appiah Ankamall da

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Spor
Forum Adı: Fenerbahçe & Galatasaray
Forum Tanımlaması: Fenerbahçe & Galatasaray Taraftarlarýnýn mekaný...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=1737
Tarih: 01-10-2024 Saat 19:56


Konu: Can ve Appiah Ankamall da
Mesajı Yazan: Hawk
Konu: Can ve Appiah Ankamall da
Mesaj Tarihi: 15-10-2006 Saat 04:52

Turkcell Süper Ligi’nin 9. haftasýnda yarýn Ankaraspor ile oynayacaðý karþýlaþma için Ankara’ya gelen oyuncularýmýzdan Stephan Appiah ve Can Arat taraftarla bir araya geldi. Ankamall Alýþveriþ Merkezi’nde bulunan Fenerium Maðazamýza gelen oyuncularýmýz taraftarýmýzýn yoðun ilgisi ile karþýlaþtý.Taraftarlarýmýz formalarýný oyuncularýmýza  imzalatma ve bol bol da fotoðraf çektirme imkaný buldular.
Ganalý oyuncumuz Stephen Appiah, hakkýnda çýkan transfer söylentileriyle ilgili olarak þunlarý söyledi:
"Dürüst olmak gerekirse ben Fenerbanhçeyi çok seviyorum. Transfer olmayý düþünseydim, bu Dünya Kupasý’ndan sonra gerçekleþirdi. Böyle bir durum da söz konusu olmadý. Ben Dünya Kupasý bittikten sonra tatile bile çýkmadan Fenerbahçe’nin kampýna geldim. Þampiyonlar Ligi eleme maçlarýnda da forma giydim. Bunu herkesin görmüþ olmasý gerekir. Fenerbahçe’yi çok seviyorum ve burada devam etmek istiyorum."
UEFA Kupasý’ndaki gruplarýn her takým için çok zorlu olduðunu belirten Appiah, gruptan çýkmak için çalýþarak çok iyi mücadele etmeleri gerektiðini söyledi.
Yeni transferlerimizin takýmýmýza çok geç katýldýðýný, bu futbolcularýn da zaman içinde onadýkça kalitelerini göstereceklerini kaydeden Appiah"Her þey çok daha iyi olacak" dedi.
Taraftarýmýzýn kendisine gösterdiði sevginin ve yakýnlýðýn iþini iyi yaptýðýnýn bir göstergesi olduðunu ifade eden Appiah takýmýna kalbini verip, zaferler kazandýrmak istediðini dile getirdi.
Yeni transferlerin yaþadýklarý uyum sorunu en kýsa sürede aþarak kalitelerini ilerleyen zamanda göstereceklerine inandýðýný belirten takýmýmýzýn genç futbolcusu Can Arat ise, UEFA Kupasý için verecekleri mücadeleyle ilgili olarak ise, "Çok zor bir gruba düþtüðümüzün bilincindeyiz. Fenerbahçe olarak baþarýya çok açýz. Gruptan çýkmak istiyoruz" diye konuþtu.


Haber ile ilgili diðer fotoðraflar

 

 
kaynak :fenerbahce.org


-------------



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat