Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Bir zamanlar fatihti 3-1
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Bir zamanlar fatihti 3-1

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Bir zamanlar fatihti 3-1
    Gönderim Zamanı: 23-11-2006 Saat 08:37
 Şampiyonlar Ligi C Grubu 5. hafta maçında temsilcimiz Galatasaray deplasmanda Bordeaux'a 3-1 yenilerek Avrupa'ya veda etti. Bordeaux takımı ise aldığı bu sonuçla UEFA Kupası'na gitmeyi garantiledi.

Maçta kötü bir görüntü çizen G.Saray ilk devrede daha iyi olmasına rağmen 22. dakikada Alonso'nun golüyle adeta maçtan koptu.

İkinci yarıya Iliç'in yerine Ümit Karan değişikliği ile başlayan G.Saray arka arkaya yediği şok gollerle bir anda 3-0 geriye düştü. İkinci yarının 47. dakikasında Laslandes farkı ikiye çıkarırken, 50. dakikada Faubert'in attığı gol bir anda farkı üçe çıkardı.

Bu dakikadan sonra sinirleri gerilen Galatasaraylı futbolcular ikili mücadelelerde hırçın davranmaya başladılar. Maçın 59. dakikasında bir pozisyonda yerde kalan Arda aniden yerinden kalkarak Zidane'ın Dünya Kupası finalinde Materazzi'ye attığı kafanın bir benzerini Jurietti'ye attı. Bu hareket sonucunda maçın hakeminden kırmızı kart gören Arda takımını on kişi bıraktı.

Bu dakikalardan sonra bir kişi eksik oynayan Galatasaray takımında 73. dakikada Inamoto'nun attığı gol sadece farkı ikiye indirmeye yetti.

Galatasaray grubunda prestij amacıyla çıkacağı son maçını 5 Aralık 2006 salı günü İstanbul'da Liverpool'a karşı oynayacak

 

Düzenleyen Past Eternity - 23-11-2006 Saat 18:29
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.180 Saniyede Yüklendi.