Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Bir zamanlar fatihti 3-1

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Spor
Forum Adı: Fenerbahçe & Galatasaray
Forum Tanımlaması: Fenerbahçe & Galatasaray Taraftarlarýnýn mekaný...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=2319
Tarih: 01-10-2024 Saat 08:14


Konu: Bir zamanlar fatihti 3-1
Mesajı Yazan: Hawk
Konu: Bir zamanlar fatihti 3-1
Mesaj Tarihi: 23-11-2006 Saat 08:37
 Þampiyonlar Ligi C Grubu 5. hafta maçýnda temsilcimiz Galatasaray deplasmanda Bordeaux'a 3-1 yenilerek Avrupa'ya veda etti. Bordeaux takýmý ise aldýðý bu sonuçla UEFA Kupasý'na gitmeyi garantiledi.

Maçta kötü bir görüntü çizen G.Saray ilk devrede daha iyi olmasýna raðmen 22. dakikada Alonso'nun golüyle adeta maçtan koptu.

Ýkinci yarýya Iliç'in yerine Ümit Karan deðiþikliði ile baþlayan G.Saray arka arkaya yediði þok gollerle bir anda 3-0 geriye düþtü. Ýkinci yarýnýn 47. dakikasýnda Laslandes farký ikiye çýkarýrken, 50. dakikada Faubert'in attýðý gol bir anda farký üçe çýkardý.

Bu dakikadan sonra sinirleri gerilen Galatasaraylý futbolcular ikili mücadelelerde hýrçýn davranmaya baþladýlar. Maçýn 59. dakikasýnda bir pozisyonda yerde kalan Arda aniden yerinden kalkarak Zidane'ýn Dünya Kupasý finalinde Materazzi'ye attýðý kafanýn bir benzerini Jurietti'ye attý. Bu hareket sonucunda maçýn hakeminden kýrmýzý kart gören Arda takýmýný on kiþi býraktý.

Bu dakikalardan sonra bir kiþi eksik oynayan Galatasaray takýmýnda 73. dakikada Inamoto'nun attýðý gol sadece farký ikiye indirmeye yetti.

Galatasaray grubunda prestij amacýyla çýkacaðý son maçýný 5 Aralýk 2006 salý günü Ýstanbul'da Liverpool'a karþý oynayacak

 



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat