El dokuma Konya Kilim, Kayseri Kilim, Antik Milas Halı, Antik Yörük Kilim, Hint Kilim

Konya Kilimleri , Kayseri Kimleri , Yörük iran ve Antika Kilimler Hint Kilimleri

Web Sayfası Kaynak Kodu Görüntüleme


Enter a URL




 

El dokuma Konya Kilim, Kayseri Kilim, Antik Milas Halı, Antik Yörük Kilim, Hint Kilim

Konya Kilimleri , Kayseri Kimleri , Yörük iran ve Antika Kilimler Hint Kilimleri

About Web Sayfası Kaynak Kodu Görüntüleme

Web Sayfası Kaynak Kodu Görüntüleme Aracı Ne işe yarar?

 

Profesyonelce tasarlanmış bir web sitesinin altında sayfa kodunuz yatar. Bu kod, tarayıcınızın kullanıcılarınız için zengin bir deneyim haline dönüştüğü koddur. Google gibi arama motorları, bir arama sorgusu için sitenizi kendi dizinlerinde tam olarak nerede göstermeleri gerektiğini hesaplamak için bu kodu okurlar.

Farklı tarayıcılarda "Sayfa Kaynak Kodunu Görüntüle" seçeneği ile herhangi bir web sitesinin kaynak kodunu kolaylıkla görüntüleyebiliyor olmanıza rağmen, bazı siteler bu özelliği devre dışı bırakmışlardır ve kaynak kodunu görüntülemenize izin vermezler.

Bu gibi durumlar için Bilgineferi, herhangi bir web sitesinin kaynağını sadece birkaç saniye içinde görüntüleyebilmenizi sağlayan bu benzersiz aracı geliştirdi. Bu aracı kullanabilmek için tek yapmanız gereken site URL'sinin tamamını aracın kutusuna girmek ve enter tuşuna basmak. Hemen ardından aracımız web sitesinin kaynak kodunun tamamını sizin için görüntüleyecektir.

Bir Web Sayfasının Kaynak Koduna Neden İhtiyaç Duyayım?

Bir web sayfasının kaynak koduna neden ihtiyaç duyacağınızı merak ediyor olabilirsiniz. Bir web sitesinin kaynak kodu dosyasını okuyarak birçok önemli şeyi hızlıca tespit edebilirsiniz. Bir web sayfasının kaynak kodunun en önemli kullanım alanlarına bir göz atalım.

Title Tag (Başlık Etiketleri): Title Tagler, Sayfa İçi SEO (On-Page SEO) için oldukça önemlidir. Bu etiketler, Google'da farklı web siteleri için arama yaptığınızda Google tarafından görüntülenen başlıklardır. Bu aracı kullanarak etiketin kaynak koduna dahil edilip edilmediğini kontrol edebilirsiniz. Eğer kaynak kodunuzda bir başlık etiketiniz yoksa Google'da herhangi bir sıralama pozisyonu elde edemezsiniz. Başlık etiketi genelde kaynak kodunun en üst kısmında yer alır ve </title> ile başlar ve biter.

Meta Description: Meta Description, arama motorlarında sayfanızın başlığının hemen altında görüntülenen 160 karakterlik bir snippettir. Meta Descriptionları görmezden gelen web siteleri istedikleri sıralama pozisyonlarını yakalayamazlar. Bu açıklamanın kaynak kodunuzda görüntülenip görüntülenmediğini kontrol etmek için Web Sayfası Kaynak Kodu Görüntüleyici aracımızı kullanabilirsiniz.

DoFollow ve NoFollow Linklerini Kontrol Edin: Bir web sayfasında bulunan linklerin nofollow ya da dofollow olup olmadığını kontrol etmek için sayfanın kaynak kodunu görüntüleyebilirsiniz. Eğer kaynak kodunda rel=’external nofollow’ tarzında bir kod varsa, bu kod web sayfasında NoFollow linklerinin olduğu anlamına gelir. Eğer kaynak kodunda rel=’external dofollow yazacak şekilde bir kod görürseniz, bu da sitenizde DoFollow linklerin olduğu anlamına gelir. Bu linkler backlink oluştırmak konusunda oldukça faydalıdır.

Web Sayfası Kaynak Kodu Görüntüleyici aracımızı kullanarak ayrıca; sitenin meta adını, Google Analytics kodunu, İmaj Alt Etiketlerini, Google Adsense kodunu ve çok daha fazlasını da bulabilirsiniz.

Web Sayfası Kaynak Kodu Görüntüleyici Aracımızı Özel Kılan Nedir?

Aracımız oldukça hızlı ve ücretsiz olmakla beraber aynı zamanda hatasız bir araçtır. Bir web sayfasının kaynak kodunu sadece birkaç saniye içerisinde size sunar. Herhangi bir webmaster, herhangi bir web sitesinin kaynağını görüntülemek için ve güzel görünümlü web sitelerinin altında neyin olduğunu kontrol etmek için aracımızı kullanabilir. Üstelik aracımıza giriş yapmanız ya da kayıt olmanız da gerekmez.

 


Yeni ve 2. El İnşaat Yapı Malzemeleri

Masa iskele, Beton Paspayı, Kalıpaltı iskele, Güvenlikli iskele

Fayer İnşaat Ergenekon İnşaat