Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Fenerbahçe 2 - 0 Malatyaspor
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Fenerbahçe 2 - 0 Malatyaspor

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Fenerbahçe 2 - 0 Malatyaspor
    Gönderim Zamanı: 27-03-2006 Saat 21:44
Turkcell Süper Ligi 27.hafta mücadelesinde Fenerbahçemiz, Şükrü Saracoğlu stadında konuk ettiği Malatyaspor'u 2-0 mağlup etti. İlkyarısı oldukça temposuz geçen mücadelenin ikinci yarısına hızlı başlayan takımımız birçok fırsattan yararlanamazken, kilidi açan gol 65.dakikada Mehmet Yozgatlı'dan geldi. Uzatma dakikalarında rakip ağları havalandıran Alex, farkı ikiye çıkardı. Hakem Selçuk Dereli tartışmalı kararları ile geceye damgasını vururken, takımımız şampiyonluk yolunda bir engeli daha tüm zorluklara ve tetikçilere rağmen aşmayı başardı.

Karşılaşmaya düşük tempoda başlayan takımımız, rakip kalede pozisyon bulmakta zorlandı. İlk 45.dakikada akıllarda kalan tek pozisyon 36.dakikada Tuncay'ın direkten dönen topu oldu. Konuk ekip oyunu kendi sahasında kabullenirken, savunma anlayışı ile beraberliğe razı bir görüntü çizdi.

İkinci yarıya süratli başlayan takımımız, rakip kalede üst üste pozisyonlar buldu. Bu pozisyonlarda Malatyaspor kalecisi Fevzi başarılı kurtarışları ile dikkat çekerken, futbolcularımız ataklarını sürdürmeye devam etti. 65.dakikada topla birlikte sol çaprazdan rakip cezaalanına giren Tuncay, topu kale önündeki arkadaşlarına çıkardı. Nobre topun üstünden atladı, boş pozisyonda Mehmet'e sadece dokunmak kaldı 1-0. Golden sonra ataklarını sürdüren takımımız, konuk ekibe zaman zaman kontraataklarla pozisyon verdi. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında bu sefer topla hareketlenen isim Alex oldu. Sol çaprazdan cezaalanına giren Alex, zor pozisyonda kaleye plasesini bıraktı. Fevzi'ye de çarpan top ağları buluştururken, bu gol aynı zamanda karşılaşmanın sonucunu ilan etti.

Hakem Selçuk Dereli karşılaşma boyunca verdiği yanlış kararlar ve kartlarla dikkati çekerken, bu hakemin Fenerbahçemize karşı iyi niyetli olmadığı, tarafsızlığını koruyamadığı bir kez daha tescillenmiş oldu. İlkyarı ve ikinci yarıda Nobre'ye, yine ikinci yarıda Kemal'e rakip cezaalanı içinde yapılan mutlak faullere penaltı çalamayan Dereli, Alex'e gösterdiği sarı kartla bu oyuncumuzun cezalı duruma düşmesine neden oldu! Yine Hakem Dereli, karşılaşma boyunca oyuncularımıza yapılan birçok faule devam kararı verirken, özellikle rakip cezaalanı çevresinde yine rakip oyuncuların her türlü sert oyununa müsamaha gösterdi!

Rakibin anti futboluna ve hakemin olumsuz kararlarına rağmen Şampiyonluk yolunda bir engeli daha kayıpsız aşan futbolcularımızı ilerleyen haftalarda zorlu mücadeleler bekliyor!

Bu sonuçtan sonra puanını 62. yapan takımımız, averajla liderliğini sürdürüyor. Takımımız, çarşamba akşamı Diyarbakır'da, Diyarbakırspor ile ertelenen 19.hafta mücadelesi için karşı karşıya gelecek. Mücadele ev sahibi ekibin cezası nedeni ile seyircisiz oynanacak.

Goller: Mehmet Y. dk.65, Alex dk. 90+3

Fenerbahçe: Rüştü Reçber, Fabio Luciano, Servet Çetin, Ümit Özat, Mehmet Yozgatlı, Tuncay Şanlı, Marcio Nobre, Marco Aurelio, Alex de Souza, Deniz Barış, Kemal Aslan
Alıntı :antu.com

Düzenleyen turbo - 27-03-2006 Saat 22:55
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.160 Saniyede Yüklendi.