Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Fenerbahçe 2 - 0 Malatyaspor

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Spor
Forum Adı: Fenerbahçe & Galatasaray
Forum Tanımlaması: Fenerbahçe & Galatasaray Taraftarlarýnýn mekaný...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=755
Tarih: 20-05-2024 Saat 16:07


Konu: Fenerbahçe 2 - 0 Malatyaspor
Mesajı Yazan: Hawk
Konu: Fenerbahçe 2 - 0 Malatyaspor
Mesaj Tarihi: 27-03-2006 Saat 21:44
Turkcell Süper Ligi 27.hafta mücadelesinde Fenerbahçemiz, Þükrü Saracoðlu stadýnda konuk ettiði Malatyaspor'u 2-0 maðlup etti. Ýlkyarýsý oldukça temposuz geçen mücadelenin ikinci yarýsýna hýzlý baþlayan takýmýmýz birçok fýrsattan yararlanamazken, kilidi açan gol 65.dakikada Mehmet Yozgatlý'dan geldi. Uzatma dakikalarýnda rakip aðlarý havalandýran Alex, farký ikiye çýkardý. Hakem Selçuk Dereli tartýþmalý kararlarý ile geceye damgasýný vururken, takýmýmýz þampiyonluk yolunda bir engeli daha tüm zorluklara ve tetikçilere raðmen aþmayý baþardý.

Karþýlaþmaya düþük tempoda baþlayan takýmýmýz, rakip kalede pozisyon bulmakta zorlandý. Ýlk 45.dakikada akýllarda kalan tek pozisyon 36.dakikada Tuncay'ýn direkten dönen topu oldu. Konuk ekip oyunu kendi sahasýnda kabullenirken, savunma anlayýþý ile beraberliðe razý bir görüntü çizdi.

Ýkinci yarýya süratli baþlayan takýmýmýz, rakip kalede üst üste pozisyonlar buldu. Bu pozisyonlarda Malatyaspor kalecisi Fevzi baþarýlý kurtarýþlarý ile dikkat çekerken, futbolcularýmýz ataklarýný sürdürmeye devam etti. 65.dakikada topla birlikte sol çaprazdan rakip cezaalanýna giren Tuncay, topu kale önündeki arkadaþlarýna çýkardý. Nobre topun üstünden atladý, boþ pozisyonda Mehmet'e sadece dokunmak kaldý 1-0. Golden sonra ataklarýný sürdüren takýmýmýz, konuk ekibe zaman zaman kontraataklarla pozisyon verdi. Karþýlaþmanýn uzatma dakikalarýnda bu sefer topla hareketlenen isim Alex oldu. Sol çaprazdan cezaalanýna giren Alex, zor pozisyonda kaleye plasesini býraktý. Fevzi'ye de çarpan top aðlarý buluþtururken, bu gol ayný zamanda karþýlaþmanýn sonucunu ilan etti.

Hakem Selçuk Dereli karþýlaþma boyunca verdiði yanlýþ kararlar ve kartlarla dikkati çekerken, bu hakemin Fenerbahçemize karþý iyi niyetli olmadýðý, tarafsýzlýðýný koruyamadýðý bir kez daha tescillenmiþ oldu. Ýlkyarý ve ikinci yarýda Nobre'ye, yine ikinci yarýda Kemal'e rakip cezaalaný içinde yapýlan mutlak faullere penaltý çalamayan Dereli, Alex'e gösterdiði sarý kartla bu oyuncumuzun cezalý duruma düþmesine neden oldu! Yine Hakem Dereli, karþýlaþma boyunca oyuncularýmýza yapýlan birçok faule devam kararý verirken, özellikle rakip cezaalaný çevresinde yine rakip oyuncularýn her türlü sert oyununa müsamaha gösterdi!

Rakibin anti futboluna ve hakemin olumsuz kararlarýna raðmen Þampiyonluk yolunda bir engeli daha kayýpsýz aþan futbolcularýmýzý ilerleyen haftalarda zorlu mücadeleler bekliyor!

Bu sonuçtan sonra puanýný 62. yapan takýmýmýz, averajla liderliðini sürdürüyor. Takýmýmýz, çarþamba akþamý Diyarbakýr'da, Diyarbakýrspor ile ertelenen 19.hafta mücadelesi için karþý karþýya gelecek. Mücadele ev sahibi ekibin cezasý nedeni ile seyircisiz oynanacak.

Goller: Mehmet Y. dk.65, Alex dk. 90+3

Fenerbahçe: Rüþtü Reçber, Fabio Luciano, Servet Çetin, Ümit Özat, Mehmet Yozgatlý, Tuncay Þanlý, Marcio Nobre, Marco Aurelio, Alex de Souza, Deniz Barýþ, Kemal Aslan
Alýntý :antu.com

-------------



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat