Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Appiah ve Serkan sınırda
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Appiah ve Serkan sınırda

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Appiah ve Serkan sınırda
    Gönderim Zamanı: 11-03-2006 Saat 04:10
Turkcell Süper Ligi'nde, yarın sahasında Konyaspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, hazırlıklarını bu akşam yapacağı çalışmayla tamamlayacak.
 
Sarı-lacivertliler, ligde son haftalarda aldığı kötü sonuçları geride bırakmak için Konyaspor maçında mutlak galibiyeti hedefliyor. Samandıra Tesisleri'nde bu akşam yapılacak basına kapalı antrenmanda, takımına maç öncesi son taktik çalışmaları yaptıracak Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, kadroyu belirleyecek. Fenerbahçe'de boyun ve belindeki rahatsızlığı nedeniyle tedavisi süren kaleci Rüştü'nün dışında ciddi bir sakatlık sorunu olan futbolcu yok. Daum'un, durumunun bu akşam netlik kazanacağı ifade edilen Rüştü'nün yerine yarın kalede yine Volkan'a görev vermesi bekleniyor. Kupa maçında takımda değişiklikler yapan Alman çalıştırıcının, Konyaspor karşısında, lig maçlarındaki kadrosuna dönmesi beklenirken, muhtemel 11 şöyle:
 

Volkan, Serkan, Önder, Luciano, Ümit, Appiah, Aurelio, Tuncay, Alex, Anelka, Nobre.
 

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Vedat Yüksel yönetecek. Karşılaşma Digitürk Lig TV'den naklen yayınlanacak.
 

Konyaspor maçı öncesi Fenerbahçe'de Appiah ve Serkan, sarı kart cezası sınırında.
 

Ligde 3'er sarı kartları bulunan iki futbolcu, Konyaspor karşısında forma giyip 1'er sarı kart daha görürse, 26. haftadaki Ankaragücü maçında cezalı duruma düşecek.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.182 Saniyede Yüklendi.