Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Appiah ve Serkan sýnýrda

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Spor
Forum Adı: Fenerbahçe & Galatasaray
Forum Tanımlaması: Fenerbahçe & Galatasaray Taraftarlarýnýn mekaný...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=275
Tarih: 10-05-2024 Saat 07:32


Konu: Appiah ve Serkan sýnýrda
Mesajı Yazan: Hawk
Konu: Appiah ve Serkan sýnýrda
Mesaj Tarihi: 11-03-2006 Saat 04:10
Turkcell Süper Ligi'nde, yarýn sahasýnda Konyaspor ile karþýlaþacak Fenerbahçe, hazýrlýklarýný bu akþam yapacaðý çalýþmayla tamamlayacak.
 
Sarý-lacivertliler, ligde son haftalarda aldýðý kötü sonuçlarý geride býrakmak için Konyaspor maçýnda mutlak galibiyeti hedefliyor. Samandýra Tesisleri'nde bu akþam yapýlacak basýna kapalý antrenmanda, takýmýna maç öncesi son taktik çalýþmalarý yaptýracak Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, kadroyu belirleyecek. Fenerbahçe'de boyun ve belindeki rahatsýzlýðý nedeniyle tedavisi süren kaleci Rüþtü'nün dýþýnda ciddi bir sakatlýk sorunu olan futbolcu yok. Daum'un, durumunun bu akþam netlik kazanacaðý ifade edilen Rüþtü'nün yerine yarýn kalede yine Volkan'a görev vermesi bekleniyor. Kupa maçýnda takýmda deðiþiklikler yapan Alman çalýþtýrýcýnýn, Konyaspor karþýsýnda, lig maçlarýndaki kadrosuna dönmesi beklenirken, muhtemel 11 þöyle:
 

Volkan, Serkan, Önder, Luciano, Ümit, Appiah, Aurelio, Tuncay, Alex, Anelka, Nobre.
 

Fenerbahçe Þükrü Saracoðlu Stadý'nda 19.00'da baþlayacak karþýlaþmayý hakem Vedat Yüksel yönetecek. Karþýlaþma Digitürk Lig TV'den naklen yayýnlanacak.
 

Konyaspor maçý öncesi Fenerbahçe'de Appiah ve Serkan, sarý kart cezasý sýnýrýnda.
 

Ligde 3'er sarý kartlarý bulunan iki futbolcu, Konyaspor karþýsýnda forma giyip 1'er sarý kart daha görürse, 26. haftadaki Ankaragücü maçýnda cezalý duruma düþecek.



-------------



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat