Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - 'Tobol maçındaki 1-1 iyi skor!
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

'Tobol maçındaki 1-1 iyi skor!

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
S3Z3R Açılır Kutu Gör
Moderator
Moderator
Simge

Kayıt Tarihi: 31-03-2007
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 820
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı S3Z3R Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 'Tobol maçındaki 1-1 iyi skor!
    Gönderim Zamanı: 19-07-2009 Saat 19:46
 
 
Tuhaf ama gerçek! Lincoln, Tobol maçı için yorum yaptı: Deplasmanda 1-1 iyidir. Turdan şüphem yok.
 
Tuhaf ama gerçek! Lincoln, Tobol maçı için yorum yaptı: Deplasmanda 1-1 iyidir. Turdan şüphem yok.
Duy da inan... Galatasaray’la ilişiği tamamen kesilen ve yönetimin sözleşmesini feshedip tazminat talebinde bulunmaya hazırlandığı Lincoln, sanki bunlar hiç yaşanmamış gibi hareket etmeye devam ediyor.
Brezilyalı futbolcu, adeta Tobol maçında forma giymiş bir edayla dün kendisine ait internet sitesinden yaptığı açıklamada, “Deplasmanda Tobol karşısında aldığımız 1-1’lik skor iyi bir sonuçtur. İstanbul’daki rövanşta turu geçeceğimize dair hiçbir şüphem yok” yorumunda bulundu.
İşte bu yorum da kafalarda soru işaretleri uyandırdı. Lincoln ya sarı-kırmızılı yönetimle ve Galatasaray taraftarıyla alay ediyor ya da kendisinin kulüple ilişkisinin kesildiğinden haberi yok.
‘SCHALKE OLMAZSA DÖNER!’
Cassio Lincoln’ün şu sıralarda Almanya’nın Schalke kulübüyle olan flörtünün sürdüğü belirtiliyor. Schalke’li Kuranyi ile olan yakın temasını aynı takımda oynayabilmek adına devam ettirdiği ifade edilen Lincoln’ün, Almanya’ya gidememesi durumunda Galatasaray’a dönmek zorunda kalacağı ifade ediliyor. Bu durumda sarı-kırmızılı yönetimin nasıl bir tavır takınacağı ise tam bir merak konusu oldu.
Zira, yönetim içinde Lincoln’ün dönmesine sıcak bakanlar olduğu kadar bunu kesinlikle reddedenlerin de bulunduğu biliniyor. Başkan Adnan Polat’ın, Lincoln’le son defa da olsa bir araya gelerek ‘anlaşmalı’ olarak ayrılmak istediği dile getiriliyor.
 
 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.158 Saniyede Yüklendi.