Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

'Tobol maçýndaki 1-1 iyi skor!

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Spor
Forum Adı: Fenerbahçe & Galatasaray
Forum Tanımlaması: Fenerbahçe & Galatasaray Taraftarlarýnýn mekaný...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=7840
Tarih: 25-04-2024 Saat 22:52


Konu: 'Tobol maçýndaki 1-1 iyi skor!
Mesajı Yazan: S3Z3R
Konu: 'Tobol maçýndaki 1-1 iyi skor!
Mesaj Tarihi: 19-07-2009 Saat 19:46
 
 
Tuhaf ama gerçek! Lincoln, Tobol maçý için yorum yaptý: Deplasmanda 1-1 iyidir. Turdan þüphem yok.
 
Tuhaf ama gerçek! Lincoln, Tobol maçý için yorum yaptý: Deplasmanda 1-1 iyidir. Turdan þüphem yok.
Duy da inan... Galatasaray’la iliþiði tamamen kesilen ve yönetimin sözleþmesini feshedip tazminat talebinde bulunmaya hazýrlandýðý Lincoln, sanki bunlar hiç yaþanmamýþ gibi hareket etmeye devam ediyor.
Brezilyalý futbolcu, adeta Tobol maçýnda forma giymiþ bir edayla dün kendisine ait internet sitesinden yaptýðý açýklamada, “Deplasmanda Tobol karþýsýnda aldýðýmýz 1-1’lik skor iyi bir sonuçtur. Ýstanbul’daki rövanþta turu geçeceðimize dair hiçbir þüphem yok” yorumunda bulundu.
Ýþte bu yorum da kafalarda soru iþaretleri uyandýrdý. Lincoln ya sarý-kýrmýzýlý yönetimle ve Galatasaray taraftarýyla alay ediyor ya da kendisinin kulüple iliþkisinin kesildiðinden haberi yok.
‘SCHALKE OLMAZSA DÖNER!’
Cassio Lincoln’ün þu sýralarda Almanya’nýn Schalke kulübüyle olan flörtünün sürdüðü belirtiliyor. Schalke’li Kuranyi ile olan yakýn temasýný ayný takýmda oynayabilmek adýna devam ettirdiði ifade edilen Lincoln’ün, Almanya’ya gidememesi durumunda Galatasaray’a dönmek zorunda kalacaðý ifade ediliyor. Bu durumda sarý-kýrmýzýlý yönetimin nasýl bir tavýr takýnacaðý ise tam bir merak konusu oldu.
Zira, yönetim içinde Lincoln’ün dönmesine sýcak bakanlar olduðu kadar bunu kesinlikle reddedenlerin de bulunduðu biliniyor. Baþkan Adnan Polat’ýn, Lincoln’le son defa da olsa bir araya gelerek ‘anlaþmalý’ olarak ayrýlmak istediði dile getiriliyor.
 
 
http://spor.ekolay.net/haber.asp?PID=2661&HaberID=632215 - Kaynak


-------------



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat