Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Haberler > Bilim ve Teknoloji
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Telefona saatinizden bakın
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Telefona saatinizden bakın

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Telefona saatinizden bakın
    Gönderim Zamanı: 13-11-2006 Saat 19:09
 
 
Sony Ericsson ve dünyaca ünlü saat üreticisi Fossil iş birliğiyle üretilen Sony Ericsson Bluetooth MBW-100 tüketicilere saat'ten çok daha fazlasını sunuyor. Analog kol saatiyle Bluetooth fonksiyonunun birleşmesinden oluşan Bluetooth MBW-100, Sony Ericsson cep telefonunuzdaki müzik çaları ve gelen aramalarınızı kablosuz ve gizli bir şekilde kontrol etmenize olanak sağlıyor.

Bluetooth MBW-100, gelen arama tespit ettiği zaman titriyor ve OLED ekranda arayanın ismi ile numarasını gösteriyor. Ayrıca gelen metin mesajlarını saat üzerinde görebiliyorsunuz. Gelen aramalar sessize alınabilir ya da saatin üzerindeki tuşlar kullanılarak reddedilebilirsiniz. Sony Ericsson telefonun müzik çaları sayesinde müzik parçaları çalınabilir, bir sonraki şarkıya geçip, isteğiniz zaman müziği durdurabilirsiniz.Telefonunuzun rehberine de ulaşmanız mümkün.

MBW-100'ün en güzel özelliklerinden biri de cep telefonunuzu kaybetmenizin neredeyse imkansıza indirgenmiş olması; çünkü suya dayanıklı bir saat olan MBW-100, cep telefonunuz erişim dışı kaldığı anda kullanıcıyı alarmıyla uyarıyor.

Bluetooth MBW-100, aynı zamanda benzersiz bir analog saattir. Quartz kristal parçalar sayesinde tam zamanı öğrenebilir, mineral kristal tasarım ve alerji yapmayan pazlanmaz çelik gövdesi sayesinde şıklığınızla göz kamaştırabilirsiniz. Ağırlığı yaklaşık 185 gram olan ürünün piyasa satış fiyatı 400 dolar civarında
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.156 Saniyede Yüklendi.