Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Telefona saatinizden bakýn

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Haberler
Forum Adı: Bilim ve Teknoloji
Forum Tanımlaması: Bilimsel veriler, uzay bilimleri, bilgisayar teknolojilerindeki yeni geliþmeler, yeni çýkan dijital ürünler, yeni icat ve buluþlar... ve dahasýna bu bölümden ulaþabilirsiniz.
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=2107
Tarih: 05-05-2024 Saat 19:55


Konu: Telefona saatinizden bakýn
Mesajı Yazan: Hawk
Konu: Telefona saatinizden bakýn
Mesaj Tarihi: 13-11-2006 Saat 19:09
 
 
Sony Ericsson ve dünyaca ünlü saat üreticisi Fossil iþ birliðiyle üretilen Sony Ericsson Bluetooth MBW-100 tüketicilere saat'ten çok daha fazlasýný sunuyor. Analog kol saatiyle Bluetooth fonksiyonunun birleþmesinden oluþan Bluetooth MBW-100, Sony Ericsson cep telefonunuzdaki müzik çalarý ve gelen aramalarýnýzý kablosuz ve gizli bir þekilde kontrol etmenize olanak saðlýyor.

Bluetooth MBW-100, gelen arama tespit ettiði zaman titriyor ve OLED ekranda arayanýn ismi ile numarasýný gösteriyor. Ayrýca gelen metin mesajlarýný saat üzerinde görebiliyorsunuz. Gelen aramalar sessize alýnabilir ya da saatin üzerindeki tuþlar kullanýlarak reddedilebilirsiniz. Sony Ericsson telefonun müzik çalarý sayesinde müzik parçalarý çalýnabilir, bir sonraki þarkýya geçip, isteðiniz zaman müziði durdurabilirsiniz.Telefonunuzun rehberine de ulaþmanýz mümkün.

MBW-100'ün en güzel özelliklerinden biri de cep telefonunuzu kaybetmenizin neredeyse imkansýza indirgenmiþ olmasý; çünkü suya dayanýklý bir saat olan MBW-100, cep telefonunuz eriþim dýþý kaldýðý anda kullanýcýyý alarmýyla uyarýyor.

Bluetooth MBW-100, ayný zamanda benzersiz bir analog saattir. Quartz kristal parçalar sayesinde tam zamaný öðrenebilir, mineral kristal tasarým ve alerji yapmayan pazlanmaz çelik gövdesi sayesinde þýklýðýnýzla göz kamaþtýrabilirsiniz. Aðýrlýðý yaklaþýk 185 gram olan ürünün piyasa satýþ fiyatý 400 dolar civarýnda



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat