Youtube den izlediðiniz filimleri indirin |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
GOLDMAN
Kýdemli Üye Kayıt Tarihi: 08-03-2006 Konum: Türkiye Status: Aktif DeÄŸil Points: 895 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı GOLDMAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 01-09-2006 Saat 02:32 |
arkadaþlar herkesin bildiði www.youtube.com adresinde izlediðiniz kýsa filmleri download edemiyoruz.bunun bir yolu varmý ?
SORUSUNA ÝÞYE CEVAP EWET VAR
Arkadaþlar youtube den dosya indirmek isteyenler, youtube de izledikleri videonun linkini http://javimoya.com/blog/youtube_en.php sitesindeki download satýrýna yazýp butonu týklasýnlar.Ortada bir bölüm daha açýlacak oradaki download butonunuda týkladýktan 1-2 saniye sonra video iniyor.
SANIRIM BÝ TESEKKÜRÜ HAKETTÝM
|
|
Hawk
Kýdemli Üye Kayıt Tarihi: 07-03-2006 Konum: Turkiye Status: Aktif DeÄŸil Points: 1700 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Hawk
|
deneyelim bakalým
|
|
|
|
Hawk
Kýdemli Üye Kayıt Tarihi: 07-03-2006 Konum: Turkiye Status: Aktif DeÄŸil Points: 1700 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Hawk
|
eee flv formatý ile indirdi hangi programla izleyeceðiz peki bunu
|
|
|
|
kral
Administrator Kayıt Tarihi: 08-03-2006 Status: Aktif Değil Points: 957 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kral
|
Goldman öncelikle eline saðlýk güzel bir olaya el atmýþsýn süper olmuþ.
Arkadaþ lar bu linkten indirmiþ olduðunuz dosyanýn adýný yeniden adlandýr yapýp ismini deiþtireceksiniz.
Örnek olarak: hababamsýnýfý.flv
Burda dosya adýndan sonra .flv yi koymayý unutmayalým
Bunu nasýl izleye biliriz programý buryada ekledim Flv Player ile izleye bilirsiniz.
Dosyayý direk üzerine týklayarak, sürükle brak yöntemi ile veya files den de yolunu göstererek izleye bilirsiniz.
Programýn Boyutu:1.11MB
Rar Þifresi:www.bilgineferi.com
Diyelim bunu Winamp ta veya Media Playerde izlemek isti yorsunuz Bunun için flv formatýný avi,MEPG1,MPEG2 formatýna dönüþtürmeniz lazým bu iþlemi yapmak için Flv converter i kullanacaðýz. Buda ücretsiz yazýlýmdýr.
Programdan kýsaca bahsedelim; Flv converteri çalýþtýrdýktansonra þekildede görüldüðü gibi Add Files ten formatýný dönüþtürecek olduðumuz flv dosyasýný seçiyoruz hangi formata dönüþtürmek istiyorsak (avi,MEPG1,MPEG2 ) seciyoruz ve Process i týklýyoruz ardýndan Yep, convert those FLVs i týklýyoruz ve iþlemi baþlatmýþ oluyoruz çevirme iþlemi bittiðinde bu programýn klasorünün içene formatý dönüþtürülmüþ olan dosyayý atýyor.
Programýn Boyutu:1.33MB
Rar Þifresi:www.bilgineferi.com
Edit:
Turbo artýk benim için hababam sýnýfýnýn arþivini yaparsýn bi ara alýrým senden Düzenleyen kral - 03-09-2006 Saat 09:21 |
|
“Bilginin elde edilmesi... bizi iyiye ulaþtýracaktýr.
|
|
GOLDMAN
Kýdemli Üye Kayıt Tarihi: 08-03-2006 Konum: Türkiye Status: Aktif DeÄŸil Points: 895 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı GOLDMAN
|
kral sen iste ben de yaparým hababamýn arþivini san aprogramý ben koyacaktým yalnýz yeni konu açamýyordum bilgisayarýmdaki wirüsten dolayý yeni format attým ancak yazabiliyom tesekkürler
|
|
sayko
Daimi Üye Fýkra ve spor bölüm moderatörü Kayıt Tarihi: 09-09-2006 Konum: Turkiye Status: Aktif DeÄŸil Points: 198 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sayko
|
tesekkürler
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |