Yeni Nesil Keyloger Tespit Etme Sistemi v2.5.4 |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 234 |
Yazar | |
degenerated
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 12-05-2011 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı degenerated
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
regedit'i açtýðýmda söylediðiniz yordam aynen aþaðýdaki gibi. Bir deðiþiklik yapmadan tekrar kapadým. Win7-64bit kullanýyorum. Dediðiniz gibi Yönetici olarak çalýþtýrmýþtým. |
|
karakus1
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18-06-2011 Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı karakus1
|
eminim güzel paylaþýmdýr ama indirdim parola istiyor parola nedir bildirirseniz sevinirim win 7 kullanýyorum. þimdiden tþkrlr.
|
|
mekremod
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 15-07-2010 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mekremod
|
saðol bakalým
|
|
Midnight
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 06-09-2009 Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Midnight
|
Düzenleyen Midnight - 12-09-2011 Saat 22:44 |
|
invertor
Security Professional Ýnventor Kayıt Tarihi: 18-01-2008 Status: Aktif DeÄŸil Points: 3365 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı invertor
|
Aþaðýdaki konuda cevabý verilmiþtir böyle ise bir sýkýntý yok http://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=9238 |
|
mrtok
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 26-09-2013 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mrtok
|
Merhaba, benim bilgisayarýmda iki hafta kadar önce görev yöneticinde csrss,atied,winlogon gibi þeyler buldum.. Ses etmedim keylogmuþ meðer bilgisayarý kapattým açtým geldiðimde format atýlmýþ gibi herþey silinmiþ d klasörü duruyor fakat masaüstünde bütün þeylerim dosylar mosyalarý kendi bilgisayarýna geçirmiþ þaka gibi knight online'ý masaüstünde býrakmýþ c de öcneden yüklediðim valve ve visualstudioþeyleri office programlarý duruyor. Yani almýþ klasörleri kendine geçirmiþ..
Bu durumda ne yapabilirim? Ne yapmýþ bu adam benim bilgisayarýma ve nasýl girmiþ rica etsem tekrar yükleyebilir misiniz acaba? Bir de savcýlýðýa gitsek ne kadar masraflý olur ve benim lisanssýz kullandýðým programlardan da ceza yer miyim acaba? http://r1310.hizliresim.com/1g/c/tgkh8.png |
|
invertor
Security Professional Ýnventor Kayıt Tarihi: 18-01-2008 Status: Aktif DeÄŸil Points: 3365 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı invertor
|
Resimdende anlaþýldýðý üzere malum kiþinin bilgisayarýnýza girmesi ne acýdýrki sizden kaynaklanan bir sorundur. Bu tarz zararlý yazýlýmlarý anti virüs programlarýnýn tanýmadýðýný kullanýcýlarýn indirdiði ve onay verdiði dosyalara dikkat etmesi gerektiðini daha evvel açýklamýþtýk.
Eðer savcýlýða suç duyurusunda bulunacaksanýz zararlý yazýlýmý bilgisayarýnýzdan temizlemeyin! Fakat suç duyurusunda bulunmanýzýn bir netice getireceðini sanmýyorum. Lisanssýz kullandýðýnýz programlarýn bir çoðunu kaldýrýp baþvuru yapabilirsiniz. Ücret konusunda bir bilgim yok malesef :(
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 234 |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |