Yeni Nesil Keyloger Tespit Etme Sistemi v2.5.4 |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234> |
Yazar | |
onecracker
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 29-01-2011 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı onecracker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
merhaba bende trojen bulasmýs olarak gorunuyor fakat ismini bir turlu bulamýyorum forumdaki diger konularýda arastýrmamam raðmen bulamadým yardým ederseniz sevinirim ilginize simdiden tesekkur ederim
|
|
invertor
Security Professional Ýnventor Kayıt Tarihi: 18-01-2008 Status: Aktif DeÄŸil Points: 3365 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı invertor
|
Hangi iþletim sistemini kullanýyorsunuz? |
|
onecracker
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 29-01-2011 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı onecracker
|
win 7 32 bit
|
|
invertor
Security Professional Ýnventor Kayıt Tarihi: 18-01-2008 Status: Aktif DeÄŸil Points: 3365 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı invertor
|
üzerine sað týklayýp yönetici olarak çalýþtýrmanýz gerekir. Aksi taktirde uyanlýþ sonuç alýrsýnýz.
Trojen veya keylogger var diyorsa konumunuda göstermesi gerekir.
Saygýlarýmla
|
|
onecracker
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı onecracker
|
malesef sadece verdiði uyarý Bilgisayarýnýza keyloger bulaþmýþ! Temizlik için aþaðýdaki adresi takib ediniz.
daha önceki kullanmalarýmda keyloggerin konumunu gosterdýgýný bende ogormustum fakat bu keylogeri manuel olarakta bulamadýðým için format ta atmak istemiyorum. Sizle paylaþmak için bulmaya çalýþacagým yine ilginize tekrar tesekkurler |
|
invertor
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı invertor
|
Konu için registry kayýt defterinizi incelemem lazým normalde konum göstermesi gerekir. Eðer isterseniz TeamViewer programýnýn 5.0.8539.0 versiyonunu kullanýyorsanýz invertor@windowslive.com msn adresini 20 dakika içerisinde ekleyin id ve pass gönderseniz makýnanýza baðlanýp bakabilirim SaygýlarýmlaDüzenleyen invertor - 24-02-2011 Saat 15:58 |
|
drajje
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 24-02-2011 Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı drajje
|
usnscv.exe keylogger ý bende de tespit etti program. silme aþamalarýnýn hepsini uyguladým. kayýt defterinde aramayý yaptým, bulunmuyor. ancak tespit programýnda kontrol yaptýðýmda keylogger hala bulaþmýþ olarak görünüyor. her yerden de temizledim.
|
|
invertor
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı invertor
|
Demekki registry den tam kaldýramamýþsýnýz konuda anlatýlan adýmlarý tekrar deneyiniz
Saygýlarýmla
|
|
drajje
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 24-02-2011 Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı drajje
|
tekrar yaptým adýmlarý,registryde bulamýo. çýldýrýcam silemedim bir türlü. kayýt defterinde arýo ama bulamýo hiç biþey.
|
|
onecracker
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı onecracker
|
þu zamana kadarki ilginiz için tesekkur ederim ben format attým en sonunda
|
|
onecracker
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı onecracker
|
eger ýzýn verýrsenýz sýze arastýrmanýz ýcýn býr kac exe lýnký vermek ýstýyorum bu exe lerý týkladýktan sonra yeni nesil keylogger tespit sistemi bilgisayarda keylogger oldugunu soyluyor fakat konumunu tespit edemiyor
|
|
invertor
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı invertor
|
Özel mesaj ile bana gönderebilirsiniz
|
|
YOK EDÝCÝ
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 22-04-2011 Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı YOK EDÝCÝ
|
oncelýkle bole býr programý paylastýgý ýcýn sýte yonetýcýsýne tesekkur ediyorum ama ben rar þifresi acamadým onun ýcýn deneme fýrsatým olmadý rar þifresi acaba ne cevap yazarsanýz sevýnýrým cunku bende key logger oldugundan supheleniyorum
|
|
degenerated
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 12-05-2011 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı degenerated
|
invertor
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı invertor
|
Rgistry kaydýnýzda bir sorun var
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon da bulunan Userinit anahtarýndaki userinit.exe deðerini silip C:\WINDOWS\system32\userinit.exe olarak deðiþtirmeniz yeterlidir. Düzenleyen invertor - 12-05-2011 Saat 11:46 |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1234> |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |