Yeni Nesil Keyloger Tespit Etme Sistemi v2.5.4 |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234> |
Yazar | |
megabros
Security Professional Kayıt Tarihi: 08-06-2009 Konum: Turkey Status: Aktif Değil Points: 752 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı megabros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Verdiðiniz emeðin büyük olduðunu görebiliyorum özellikle butür programlarý oluþturmakla düþman kazanmakta kolay oluyor bunun nedenlerinide buraya sýralayabilirim. Fakat kiþiler bu güncellemelerden yine yaptýklarý hatalarý anlayarak yine kendi Loglarýný geliþtirebilirler.Fakat o loglar geliþtikçe yine butür yazýlýmlarda geliþecek ve kullanýcýlara daha iyi hizmet verecektir.
Saygýlar.
|
|
lockman
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 30-05-2010 Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı lockman
|
programýnýzý demenek için çektim ama ziptan çýkmýyor program yok hatasý veriyor. Kaspersky i kapattým bu sefer dosya çýktý. ancak kaspersyk i tekrar açtýgýmda 1 adet zararlý buldum dedi ve sildi.
|
|
invertor
Security Professional Ýnventor Kayıt Tarihi: 18-01-2008 Status: Aktif DeÄŸil Points: 3365 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı invertor
|
Yapmýþ olduðumuz bu programý binlerce kiþi sitemizden indirip kulandý ve kullanmaya devam etmektedir. Böyle basit ve kullanýmý kolay bir program yaptýðýmýz içinde binlerce teþekkür maili almaktayýz.
Programýmýzý her indiren online virüs tarama sitelerinde tarattýðýndan dolayý anti virüs yazýlýmlarý bazen Yeni Nesil Keyloger Tespit Etme Sistemini virüs olarak görmektedir buda doðaldýr. Eðer bu programý www.bilgineferi.com veya www.gezginler.net ten indirdiyseniz gönül rahatlýðý ile kullanabilirsiniz.
Not:
Herhangi bir exe dosyasýnýda binlerce kez online virüs tarama sitelerinde taratsanýz belirli bir zaman sonra antivirüs yazýlýmlarý virüs olarak algýlar.
Bu baðlamda
Yeni Nesil Keyloger Tespit Etme Sistemi Hakkýnda hazýrlamýþ olduðumuz diðer konulara aþaðýdaki linkten ulaþabilirsiniz
http://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=8373 Ýsterseniz Programý kullanmadanda yukarýdaki linkleri örnek alarak sisteminizi kontrol edebilirsiniz zor birþey deðil kontrol etmek. Saygýlarýmla
Ýnvertor Düzenleyen invertor - 14-06-2010 Saat 20:56 |
|
invertor
Security Professional Ýnventor Kayıt Tarihi: 18-01-2008 Status: Aktif DeÄŸil Points: 3365 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı invertor
|
Versiyon güncellemesi yapýlmýþtýr
|
|
cambaz
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 24-07-2010 Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı cambaz
|
þu an itibariyle bu programý 2 siteden indirmeme raðmen iki dosyada da "TR/Cosmu.aaer Trojan" bulunuyor...
avira ile kendisi bu trojaný buluyorsa bu programýn yararýndan çok zararýnýn olacaðýný göz önünde olacaðýný bulundurunuz.. Bilginize. |
|
invertor
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı invertor
|
Konu hakkýndaki gerekli açýlama ilk mesajda bulunmaktadýr
Saygýlarýmla
|
|
macedit
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 13-08-2010 Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı macedit
|
Programýnýz ile sistemi tarattýrdým ve bir þey bulamadý. Ýþletim sistemim windows 7. dllhost.exe dosyasýnýn ciddi çekilde cpu yu sömürdüðünü farkettim ve aramaya baþladým siz çýktýnýz googlda.Peki dllhost.exe dosyasý normalde sistemde olmasý gereken bir dosyamýdýr. Ne iþe yarar. Sistemden silsek bir zararý olur mu? açýlýþ dosyalarý arasýnda bulamadým. Büyük bir ihtimalle ile bir þeyler ile tetiklenerek açýlýyor. 2 kez iþlemi sonlandýr dedikten sonra sonlanabiliyor. Dosya konumu system32 dosya bilgileri;
Dosya açýklamasý; COM Surrogate Dosya Sürümü; 6.1.7600.16385 Ürün Adý; Microsoft Windows Operating System Yani bu tarz bilgiler dosyanýn gerçek olduðunu gösterir gibi lakin bugün bir anda sistemin bu þekilde kasmasý beni þüpheye düþürdü. Bu olay hakkýnda ki düþüncelerinizi bekliyorum. |
|
http://www.selcukoksuz.com
|
|
invertor
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı invertor
|
verdiðiniz bilgilere göre göre dosyanýz orjinaldir, Sistem uygulamalarý ile beraber çalýþan bir programdýr.
Bilgisayarýnýz çok kasýyorsa baþlangýçta çalýþan lüzumsuz programlarý devre dýþý býrakýn ve bilgisayarýnýza spyware taramasý yaptýrýn
Saygýlarýmla
|
|
macedit
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 13-08-2010 Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı macedit
|
Ama sonradan çýktý bu uygulama biraz araþtýrdým divx codec yada nero gibi yazýlýmlarýn son sürümlerinin olmamasýndan kaynaklanýyor gibi birþeyler buldum. Sistem açýlýsýnda baþlýyor ve neredeyse CPU yu yüzde 50 civarýnda kullanýyor.. Özellikle bekledim acaba bir zamanlanmýþ görevmi diye bir türlü birmedi. Sürekli çalýþmakta. Kafam takýl benimde. Formata kadar gider bu iþ diye düþünüyorum. Baþka bir öneriniz olacak mý acaba?
|
|
http://www.selcukoksuz.com
|
|
invertor
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı invertor
|
Versiyon güncellemesi yapýlmýþtýr Veri tabaný güncellendi
|
|
piskopatyazar
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 01-12-2010 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı piskopatyazar
|
slm bunun þifresi nedir yaw
|
|
boþ koy
|
|
invertor
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı invertor
|
Beni Oku doyasýnda da yazýyor www.bilgineferi.com dur
|
|
HASKOM
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 22-12-2010 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HASKOM
|
güzel bir program emeðine saglýk
|
|
"SevGiM GeRÇeK OlMaSaYDI AÐLýYABiLiRMiYDiM"
|
|
invertor
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı invertor
|
Güncelleme Yapýlmýþtýr
Saygýlarýmla
|
|
chakkal
Üye Kayıt Tarihi: 26-01-2011 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 57 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı chakkal
|
gercekten saglam býr calýsma tebrýkler
|
|
chakkal
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1234> |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |