Yeni Nesil Keyloger Tespit Etme Sistemi Hakkýnda hazýrlamýþ olduðumuz konular |
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Yazar | |
attakan01
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 19-04-2011 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı attakan01
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
ya lütfen acil yardým edin keylogger war "C:\Documents and Settings\Pc\Local Settings\Application Data\usnscv.exe" içinde ama giriyorum bilgisayarýmdan görünmüyor ve de silemiyorum o yazýyýda okudum yöneticiden de görülmiyor ne yapabilirim yaa :S lütfen biri yardm etsn :S :S
|
|
invertor
Security Professional Ýnventor Kayıt Tarihi: 18-01-2008 Status: Aktif DeÄŸil Points: 3365 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı invertor
|
Var olduðu halde bulamýyorsanýz yapmanýz gerekneler.
Regedit i açýn \Application Data\usnscv.exe diye aratýn bulduðunuz kayýtlarý silin bu iþlemi yapmadan önce nasýl silmeniz gerektiðini ilgili konulardan inceleyin
Sonra bilgisayarýnýzý yeniden baþlat yapýn
Procces Explorer programý ile bilgisayarýnýzý kontrol edin baþlangýçta bahsettiðiniz exe dosyasý çalýþmýyorsa sorun yok demektir
Saygýlarýmla
|
|
matrak699
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 25-05-2011 Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı matrak699
|
keyloggeri acinca sifre istiyorsda sifreyi nerden bulabiliriz
|
|
furkan95
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 27-05-2011 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı furkan95
|
Bende: "C:\Users\asus\AppData\Local\hkcmd.exe" /background
Bu konumda keyloger buldu ama o konuyu göremedim forumda acaba yardýmcý olurmsunuuz....
|
|
invertor
Security Professional Ýnventor Kayıt Tarihi: 18-01-2008 Status: Aktif DeÄŸil Points: 3365 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı invertor
|
Bilgisayarýnýzý güvenli modda açýn
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
da bulunan aþaðýdaki deðeri silin
hkcmd "C:\Documents and Settings\kullanýcýadýnýz\Local Settings\Application Data\hkcmd.exe" /background C:\Documents and Settings\kullanýcý adýnýz\Local Settings\Application Data
Ýçerisinde bulunan
hkcmd.exe ve appdata.sys dosyalarýný silin burda bulunan appdata.sys not defteri ile açarsanýz içerisinde log bilgileriniz mevcuttur
|
|
omerello
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 31-05-2011 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı omerello
|
Selamlar... Programýnýzý indirdim.Ancak konulara giremiyorum :(. Farklý tarayýcýlarda denedim sonuç ayný malesef.Opera'da örnek olarak %30'da takýlýyor.Buradan usnscv.exe virüsünü nasýl temizleyeceðimi v.s. yazar msýýnýz?
|
|
uyurtcu
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 21-06-2011 Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı uyurtcu
|
yeni nesil keyloger tespit etme v2.5.4 ile keyloger kontrol yaptm keyloger bulaþmýþ görünüyor process explorera baktým fakat burda adý geçen hiç bir keylogera rastlamadým bilgisiyarý 3-4 kez kapatýp açtým yine biþey bulamdm ne yapmam lazým yardýmcý olursanýz sevinirm Düzenleyen uyurtcu - 24-06-2011 Saat 16:33 |
|
by Uyrtcu
|
|
wert1985
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 06-08-2011 Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı wert1985
|
Ya Hocam, o trojan listesindekilerin hepsini teker teker kontrol ettim ama hiçbir þey bulamadým!! Herþey yolunda gözüküyor, ama senin bu program benim makinada trojan var diyor!! Þimdi program bu trojan aramasýný o baþlýk altýnda yazan yollarda yapýyor ve bulduðu için uyarý veriyorsa, ben neden göremiyorum, ya da aramayi baþka koþullarda yapýyorsa neye göre yapýyor?? Ýlgilenirseniz sevinirim!!
Teþekkürler!!
|
|
invertor
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı invertor
|
Bir screen shot " ekran görüntüsü" ekleyebilirmisin
Normalde o þekil olmamasý gerekir Bulaþtýðý isim ve konumlar kýsmýnda herhangi birþey yok ise bir sýkýntý olmaz.
Kullanmýþ olduðunuz iþletim sistemi hakkýnda bilgi verirseniz daha detaylý yardýmcý olmaya çalýþýrým.
|
|
UnderTaker
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 30-10-2009 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı UnderTaker
|
userinit.exe,C:\Windows\systeams.exeuserinit.exe,C:\Windows\systeams.exeuserinit.exe,C:\Windows\systeams.exe yeni nesil ky loger tespitte bunu buluyo acaba zararlýmýdýr
|
|
invertor
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı invertor
|
Zararlýdýr Dikkatli bir þekilde temizlik yapmanýz gerekmektedir.
|
|
mamik27
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 12-09-2011 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mamik27
|
hocam ben tarattým ve aynen þu þekilde
C:\WINDOWS\winlogon.exe "C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Application Data\usnscv.exe" Yardýmcý olurmusunuz iþim winlogon ilemi usnscv ilemi ? |
|
invertor
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı invertor
|
winlogon.exe C:\WINDOWS\system32 adý altýnda çalýþýr bundan dolayý Acilen Ýkisinide temizlemeniz gerekmektedir |
|
emrehan141
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 17-11-2011 Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emrehan141
|
http://uppix.net/8/8/1/d60866e6dcf51363e67219240d7d9.png
Yukarýda resmi de var, keyloger bulaþmýþ nasýl silebilirim konusu yok. Pek anlamam bu iþlerden ama cevabýnýzý bekliyorum :( Documents and Settings'e de giremiyorum :( |
|
invertor
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı invertor
|
Bu gibi durumlarda yukarýdaki örneði baza alýrsak yukarýdaki örnek için yapýlmasý gereken Registry kayýt defterini açýn
Roaming\dllhost.exe yi aratýn girdileri silin bilgisayarýnýzý yeniden baþlatýn iþlem tamamdýr.
Bilgisayarda bulunan keylogger çalýþmayacaðýndan sorun çözülmüþ demektir.
Fakat Roaming klasörü içerisinde bulunan dllhost.exe ve bununla baðlantýlý olan dosyalarýda silerseniz iyi olur Düzenleyen invertor - 23-11-2011 Saat 23:13 |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |