1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

'Grubu birinci bitiririz diyemem'

Gönderilme zamanı: Çrş Eki 10, 2007 9:35 pm
gönderen yks
 

http://spor.ekolay.net/images/haber/feldkamp_basin250.jpg

UEFA Kupası 2. Tur H Grubu'nda mücadele edecek olan G.Saray'da, Feldkamp, "Şimdiden grubu birinci bitireceğimizi söyleyemem. Rakiplerimizi tanımadan böyle bir açıklama yapmak biraz kendimizi büyük görmek anlamına gelir" dedi.

Karl Heniz Feldkamp, Galatasaray'ın bugünkü antrenmanı sırasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, sarı-kırmızılı takımın UEFA Kupası'ndaki grubu hakkında şunları kaydetti:

"Etraftan aldığım duyumlara göre şimdiden turu geçtiğimiz söyleniyor. Biz de o seslere kulak vereceğiz. Ancak şimdiden grubu birinci bitireceğimizi söyleyemem. Rakiplerimizin puan cetvelindeki yerlerini buluyoruz, ama onları tam olarak tanımıyoruz. Onların oyun gücünü bilmiyoruz. O yüzden böyle bir açıklama yapmak kendimizi büyük görmek anlamına gelir. Grubu birinci bitirmek tamamen bir dilek. Bu sadece bizim için değil, diğer bütün takımlar için de geçerli."

İlk maçlarının deplasmanda olmasının avantaj olup olmadığını konuşmanın önemli olmadığını kaydeden Alman çalıştırıcı, "UEFA Kupası'nda başarılı olmak istiyorsak, ligde önümüzdeki Ankaraspor maçını kazanmamız lazım. Bu maçı kazanmak, UEFA Kupası'na iyi bir başlangıç yapabilmemiz için bize güç katacaktır" diye konuştu.

"Alman takımının olmaması hoşuma gitti"
Karl Heinz Feldkap, gruplarında Alman takımlarının olmamasının hoşuna gittiğini ifade etti. Alman takımlarının bu dönemde iyi futbol oynadıklarını dile getiren Feldkamp, "Bir Alman takımının grubumuzda olmaması hoşuma gitti. Alman takımlarının bu dönemdi iyi olduklarını biliyorum. Bunlar arasında bulunan Bayern Münih, Nürnberg gibi takımlar iyi konsantre oluyorlar. Bu nedenle grubumuzda Alman takımının olmaması bizim için olumlu" şeklinde konuştu. Galatasaray'ın geçen sezon Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Bordeaux'ya yenilmesinin bu sezon da aynı sonucu doğuracağı anlamana gelmediğini ifade eden Alman çalıştırıcı, "Bu sezon yeni bir takımımız var. Onlarla karşılaşacak olamamız bu sezon da tekrar yenileceğimiz anlamına gelmiyor. Bu sezon daha değişik bir sonuç alırız diye temenni ediyorum" dedi.

"Panionios teknik direktörü Lienen futbolcumdu"
Feldkamp, rakiplerinden Panionios'un teknik direktörü Ewald Lienen'i iyi tanıdığını, Lienen'in eskiden oyuncusu olduğunu söyledi. Alman çalıştırıcı şunları kaydetti: "Panionios'u bir Alman çalıştırıyor. Onu çok iyi tanıyorum. Futbolculuğu döneminde oyuncumdu. İyi bir teknik direktör olduğunu biliyorum. Bu sene mukavelesi de uzatıldı. Mukavelesi uzatıldığına göre demek ki orada iyi işler yapıyordur."

"Futbolcular enerjilerini mesleklerine harcamalı"
Sarı-kırmızılı futbolcuların bu sezon birçok kulvarda mücadele edeceğini ifade eden Karl Heinz Feldkamp, "Turkcell Süper Lig, UEFA Kupası, Fortis Türkiye Kupası ve hatta milli takımlar olmak üzere futbolcularımız önemli kulvarlarda mücadele edecek. Bunun için futbolcuların ligin ilk yarısının sonuna kadar özel yaşantılarının olmaması gerekiyor. Bu kulvarda başarılı olabilmeleri için bütün enerjilerini mesleklerine harcamalarını göstermeleri lazım" şeklinde konuştu.

http://spor.ekolay.net/images/trans.gif

 sky-2007-10-10 21:35:31

'Grubu birinci bitiririz diyemem'

Gönderilme zamanı: Çrş Eki 10, 2007 9:37 pm
gönderen S3Z3R
bence grubu 1. bitiririz çünkü biz avrupa takımıyız 

'Grubu birinci bitiririz diyemem'

Gönderilme zamanı: Prş Eki 18, 2007 10:14 am
gönderen ferman_U13
 dogru sölemiş bncede birinci bitiremez.3lük en yüksek ihtimal....