1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Fransız mallarına boykot hazırlığı

Gönderilme zamanı: Pzt Eki 09, 2006 3:09 pm
gönderen Hawk
http://img.mynet.com/ha2/fransa_boykot.jpg


 

Fransız mallarına boykot hazırlığı  

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Bülent Deniz, sözde Ermeni soykırımını inkar etmeyi suç sayılmasını öngören yasa teklifinin Fransa Meclisinde kabul edilmesi durumunda, her hafta bir Fransız malını boykot kapsamına alacaklarını söyledi.

 

Küreselleşen ekonomik düzende ülke mallarına ilişkin boykotun Tüketiciler Birliği tarafından en son seçenek olarak görüldüğünü vurgulayan Deniz, ''Ancak yaşanan gelişmeler, bu son seçeneğin kaçınılmaz olduğunu ortaya k****ktadır'' dedi.

 

Deniz, Türkiye'deki tüketicinin bu haklı tepkisine siyasi iktidarın da katılacağını düşündüklerini belirterek, sivil/askeri tüm kamu alımlarında Fransa kökenli mal ve hizmet satan firmalara ihale yasağı getirilmesini, mevcut ihalelerde yer alan Fransız firmalarına da işten el çektirilmesini talep ettiklerini ifade etti.

Fransız mallarına boykot hazırlığı

Gönderilme zamanı: Pzt Eki 09, 2006 9:34 pm
gönderen GOLDMAN
ESKİ OSYM BAŞKANI ERMENİ İDİ FAKAT O ADAM BİLE SOYKIRIM OLMADIĞINI KABUL ETTİ BUNLARIN NEYİNE

 BU BOYKATA  BENDE  KATILIRIM

Fransız mallarına boykot hazırlığı

Gönderilme zamanı: Pzt Eki 09, 2006 9:36 pm
gönderen GOLDMAN
http://www.bilgineferi.com/forum_posts.asp?TID=1588&get=last#3490

 YENİ GORDÜM PAST ETERNİTY ARKADAŞIMIZ BURDA BİR HABER YAYINLAMIŞ BU KONUNUN DEWAMI SAYILABİLİR