-
kral
- İletişim:
Flow Chart 3.01 Türkçe ve Eğitim Video Türkçe
[QUOTE=papri]sonradan öyle düşündüm onuda denedim ama hala yanlış diyo :S bu arada miyopumda ve birazda b konularda beceriksiz e artık bi zahmet yardımcı olursanız sevinirim :D
birde ben avast antivirüs programı kullanıyorum sürekli virüs buluyo dosyada işlem yapma desem de atıyo karantinaya geri alsam da çalıştırmıyo kaldırdım başka bi sürümünü yükledim aynısı oldu napcam ben ya ayyyy deli oldum ne cahilmişim ben :D
Edit:Mesajlar Birleştirildi
[/QUOTE]
Az önce ilk sayfada bulunan FlowChart Visual Programming Language 3.01 Türkçe ve portable ı indirip açıp denedim Kaspersky internet security 2011 de herhangi bir virüs uyarısı vermemektedir...
Sorun kullanmış olduğunuz antivirüs yazılımı ile alakalıdır. Güvenilir listesine eklemenizi veya anti virüs yazılımınızı değiştirmenizi tavsiye ederim.
Not: iki mesajı ard arda yazmak yerine düzenle butonunu kullanınız. Mesajlarınız birleştirilmiştir.
birde ben avast antivirüs programı kullanıyorum sürekli virüs buluyo dosyada işlem yapma desem de atıyo karantinaya geri alsam da çalıştırmıyo kaldırdım başka bi sürümünü yükledim aynısı oldu napcam ben ya ayyyy deli oldum ne cahilmişim ben :D
Edit:Mesajlar Birleştirildi
[/QUOTE]
Az önce ilk sayfada bulunan FlowChart Visual Programming Language 3.01 Türkçe ve portable ı indirip açıp denedim Kaspersky internet security 2011 de herhangi bir virüs uyarısı vermemektedir...
Sorun kullanmış olduğunuz antivirüs yazılımı ile alakalıdır. Güvenilir listesine eklemenizi veya anti virüs yazılımınızı değiştirmenizi tavsiye ederim.
Not: iki mesajı ard arda yazmak yerine düzenle butonunu kullanınız. Mesajlarınız birleştirilmiştir.
-
papri
- İletişim:
yeniyim ben sitede kusura bakmayın ama öğrenicem yavaş yavaş :) ilginiz için çok teşekkürler sonunda oldu şimdi sırada bi virüs programı yükleme işi var avastı kaldırmak zorunda kaldım çünkü o hep malwera adlı bi virüs buluyo ve engelliyor acaba tavsiye edebileceğiniz bi virüs programı var mı ? papri2010-10-20 09:05:42
-
kral
- İletişim:
Kaspersky İnternet security 2011 i önerebilirim
-
emin-12
- İletişim:
arkadaşlar bu programı nasıl kullanılıyor bilenvarmı
-
çakma polat
- İletişim:
arkadaşlar bn rar şifresini bulamadım yardımcı olurmsunuzz şimdiden sağolunn ::D
-
ahmet52
- İletişim:
-
rıza_125
- İletişim:
arkadaşlar bn indirdim ama yüklemiyor bnde win 7 yüklü ne yapmalıyım
-
barış_123
- İletişim: