-
aLex_01
- İletişim:
.......::::: DRIVER İSTEK ::::..........
hocam myson yaziyor eternet kartinin üzerinde bu ona uyumlu olacakmi bu konuda bilgi verirseniz çünki dün denedim pc acilir acilmaz kendiliğinden reset atmaya basladi şimdide.tekrardan format aticam eternet kartinin üzerinde myson yaziyor bilginize kolay gelsin.yardiminiz için tşk ederim.
-
invertor
- İletişim:
[QUOTE=aLex_01]hocam myson yaziyor eternet kartinin üzerinde bu ona uyumlu olacakmi bu konuda bilgi verirseniz çünki dün denedim pc acilir acilmaz kendiliğinden reset atmaya basladi şimdide.tekrardan format aticam eternet kartinin üzerinde myson yaziyor bilginize kolay gelsin.yardiminiz için tşk ederim.[/QUOTE]
myson model numarası nedir?
Driver uyumsuz olduğundan dolayı reset atma olayı olabilir eger driver ı kurduktan sonra reset atıyosa mevcut driver ı kaldırırsanız reset atma sorunu düzelir.
Driver hakkında tam olarak isim verirseniz yardımcı olmaya çalışırım
myson model numarası nedir?
Driver uyumsuz olduğundan dolayı reset atma olayı olabilir eger driver ı kurduktan sonra reset atıyosa mevcut driver ı kaldırırsanız reset atma sorunu düzelir.
Driver hakkında tam olarak isim verirseniz yardımcı olmaya çalışırım
-
aLex_01
- İletişim:
myson mtd803f bu yaziyor eternet kartinin üzerinde bunun driver i lazimda bende cd si yok ve normal bir sekilde pc tanitipta internete baglanmiyo önce kendi tanitti pc driveri ama interenete baglanmadi sınırlı baglanti diyor bu konuda da yardimci olursaniz sevinirim kolay gelsin.hocam o driveri kaldirmak için pcnin acilmasi lazim ve acilir acilmaz reset atiyor ve sonradanda ekrana mavi ekran geliyor sistem yoneticinize basvurun gibi bir yazi cikiyo anlamadim gitti baya yordu beni bilgisayar.
aLex_012008-11-10 16:44:16
aLex_012008-11-10 16:44:16
-
invertor
- İletişim:
aLex_01 yazdı:
myson mtd803f bu yaziyor eternet kartinin üzerinde bunun driver i lazimda bende cd si yok ve normal bir sekilde pc tanitipta internete baglanmiyo önce kendi tanitti pc driveri ama interenete baglanmadi sınırlı baglanti diyor bu konuda da yardimci olursaniz sevinirim kolay gelsin.hocam o driveri kaldirmak için pcnin acilmasi lazim ve acilir acilmaz reset atiyor ve sonradanda ekrana mavi ekran geliyor sistem yoneticinize basvurun gibi bir yazi cikiyo anlamadim gitti baya yordu beni bilgisayar.
Öncelikle bilgisayarınızı güvenli modda açarak mevcut driver'ı sorunsuz kaldırabilirsiniz.
Akabinde vermiş olduğum driver'ı kurun sorunsuz çalışması gerekir.
Download
http://rapidshare.com/files/164264302/8 ... i.rar.html
Rar pas: bilgineferi.com
-
merdo60
- İletişim:
Bana kameram var ama driver ok çok lazım marka sunday SN-205 xp için çok lazım yardımlarınız bekliyroum acil
-
invertor
- İletişim:
merdo60 yazdı:Bana kameram var ama driver ok çok lazım marka sunday SN-205 xp için çok lazım yardımlarınız bekliyroum acil
Bu konuyu inceleyiniz
http://www.bilgineferi.com/forum/forum_ ... 0564#10564
-
real4hount
- İletişim:
kardes eline koluna saglık bilgisayarcıyım bu programı arıyordum sn-201 Ekleyen Arkadasa Coq TsKLer
-
mikado27
- İletişim:
emeklerinize sağlık
-
mikado27
- İletişim:
Asound 10/100 Mbps Ethernet driver arıyorum yukarıdaki linki denedim çalısmadı baska bi yere upload edip verebilirmisiniz
-
invertor
- İletişim:
mikado27 yazdı:Asound 10/100 Mbps Ethernet driver arıyorum yukarıdaki linki denedim çalısmadı baska bi yere upload edip verebilirmisiniz
Linkte problem yoktur
http://rapidshare.com/files/161757545/a ... c.rar.html
Rar pas: www.bilgineferi.com
İndiremiyorsanız
Rapidshare' dan nasıl dosya indirilir bu konuyu inceleyiniz.
http://www.bilgineferi.com/forum/forum_ ... p?TID=6720
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir