Güncel driver ve firmwareleri paylaşabileceğiniz bölüm...
aLex_01
İletişim:

.......::::: DRIVER İSTEK ::::..........

Mesaj gönderen aLex_01 »

hocam myson yaziyor eternet kartinin üzerinde bu ona uyumlu olacakmi bu konuda bilgi verirseniz çünki dün denedim pc acilir acilmaz kendiliğinden reset atmaya basladi şimdide.tekrardan format aticam eternet kartinin üzerinde myson yaziyor bilginize kolay gelsin.yardiminiz için tşk ederim.
invertor
İletişim:

Mesaj gönderen invertor »

[QUOTE=aLex_01]hocam myson yaziyor eternet kartinin üzerinde bu ona uyumlu olacakmi bu konuda bilgi verirseniz çünki dün denedim pc acilir acilmaz kendiliğinden reset atmaya basladi şimdide.tekrardan format aticam eternet kartinin üzerinde myson yaziyor bilginize kolay gelsin.yardiminiz için tşk ederim.[/QUOTE]

myson model numarası nedir?

Driver uyumsuz olduğundan dolayı reset atma olayı olabilir eger driver ı kurduktan sonra reset atıyosa  mevcut driver ı  kaldırırsanız reset atma sorunu düzelir.

Driver hakkında tam olarak isim verirseniz yardımcı olmaya çalışırım
aLex_01
İletişim:

Mesaj gönderen aLex_01 »

myson mtd803f  bu yaziyor eternet kartinin üzerinde bunun driver i lazimda bende cd si yok ve normal bir sekilde pc tanitipta internete baglanmiyo önce kendi tanitti pc driveri ama interenete baglanmadi sınırlı baglanti diyor bu konuda da yardimci olursaniz sevinirim kolay gelsin.hocam o driveri kaldirmak için pcnin acilmasi lazim ve acilir acilmaz reset atiyor ve sonradanda ekrana mavi ekran geliyor sistem yoneticinize basvurun gibi bir yazi cikiyo anlamadim gitti baya yordu beni bilgisayar.
aLex_012008-11-10 16:44:16
invertor
İletişim:

aLex_01 yazdı:
myson mtd803f  bu yaziyor eternet kartinin üzerinde bunun driver i lazimda bende cd si yok ve normal bir sekilde pc tanitipta internete baglanmiyo önce kendi tanitti pc driveri ama interenete baglanmadi sınırlı baglanti diyor bu konuda da yardimci olursaniz sevinirim kolay gelsin.hocam o driveri kaldirmak için pcnin acilmasi lazim ve acilir acilmaz reset atiyor ve sonradanda ekrana mavi ekran geliyor sistem yoneticinize basvurun gibi bir yazi cikiyo anlamadim gitti baya yordu beni bilgisayar.

Öncelikle  bilgisayarınızı güvenli  modda açarak mevcut driver'ı sorunsuz kaldırabilirsiniz.

Akabinde  vermiş olduğum driver'ı kurun sorunsuz çalışması gerekir.

Download

http://rapidshare.com/files/164264302/8 ... i.rar.html

Rar pas: bilgineferi.com
merdo60
İletişim:

Mesaj gönderen merdo60 »

Bana    kameram var ama  driver ok çok lazım marka sunday SN-205  xp için çok lazım yardımlarınız bekliyroum acil
invertor
İletişim:

merdo60 yazdı:Bana    kameram var ama  driver ok çok lazım marka sunday SN-205  xp için çok lazım yardımlarınız bekliyroum acil

Bu konuyu inceleyiniz

http://www.bilgineferi.com/forum/forum_ ... 0564#10564
real4hount
İletişim:

Mesaj gönderen real4hount »

kardes eline koluna saglık bilgisayarcıyım bu programı arıyordum sn-201 Ekleyen Arkadasa Coq TsKLer
mikado27
İletişim:

Mesaj gönderen mikado27 »

emeklerinize sağlık
mikado27
İletişim:

Mesaj gönderen mikado27 »

Asound 10/100 Mbps Ethernet driver arıyorum yukarıdaki linki denedim çalısmadı baska bi yere upload edip verebilirmisiniz
invertor
İletişim:

mikado27 yazdı:Asound 10/100 Mbps Ethernet driver arıyorum yukarıdaki linki denedim çalısmadı baska bi yere upload edip verebilirmisiniz

Linkte problem yoktur

http://rapidshare.com/files/161757545/a ... c.rar.html

Rar pas: www.bilgineferi.com

İndiremiyorsanız

Rapidshare' dan nasıl dosya indirilir bu konuyu inceleyiniz.

http://www.bilgineferi.com/forum/forum_ ... p?TID=6720

“Driver & Firmware” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir