-
mert847
- İletişim:
taskmgr.exe, dllhost.exe (Dikkat)
kardes paylasımın ıcın cok tesekkur edıorum allah razı olsun bende sadece dllhost.exe vardı gitti bide bıse sorcam bu Process Explorer da kırmızı svchost.exeler var ati,ekrn exe,alg.exe,lsass.exe var o bıse yaparmı virusmu bi acıklama yaparmısın kardes
-
invertor
- İletişim:
[QUOTE=mert847]kardes paylasımın ıcın cok tesekkur edıorum allah razı olsun bende sadece dllhost.exe vardı gitti bide bıse sorcam bu Process Explorer da kırmızı svchost.exeler var ati,ekrn exe,alg.exe,lsass.exe var o bıse yaparmı virusmu bi acıklama yaparmısın kardes[/QUOTE]
Öncelikle anlattığımız yöntemleri uygulayın
Yazmış olduğunuz isimler sistem dosyalarıdır fakat görev yöneticisinde çalışlma şeklini görmeden yorum yazmak yanlış olur
Bir resim eklerseniz duruma göre yardımcı olabilirim.
Öncelikle anlattığımız yöntemleri uygulayın
Yazmış olduğunuz isimler sistem dosyalarıdır fakat görev yöneticisinde çalışlma şeklini görmeden yorum yazmak yanlış olur
Bir resim eklerseniz duruma göre yardımcı olabilirim.
-
nokihan
- İletişim:
teşekkürler yalnız anlatım bayağı karışık ben bile bu anlatımda baya zorlandım win7 kullanıyorum açılışta o dosyalar yok roaming tede localdede yok görev yöneticisinde sadece çıkıyor.taskmgr.exe ve dllhost.exe.ordan sonlandırıyorum ama regeditten anlattıklarında dediğin dosyalar yok.regeditten aratıyorum o dosyalar yok.rundan bakıyorum yok.yanirgediti altüst ettim o dosyala yok.bu nedir bu hırsıın adını bulsak ne olacak dah basit temisleme yokmudur.regeditten dosyaları bulamadık roamingtede yok dosyalarda gisli değil.acaip bi durum gibime geliyor.antilogger programı daha iyi çözüm değilmidr bu anlatımın süper ama o dosyalar yokki. teşekkürler
-
invertor
- İletişim:
[QUOTE=nokihan]teşekkürler yalnız anlatım bayağı karışık ben bile bu anlatımda baya zorlandım win7 kullanıyorum açılışta o dosyalar yok roaming tede localdede yok görev yöneticisinde sadece çıkıyor.taskmgr.exe ve dllhost.exe.ordan sonlandırıyorum ama regeditten anlattıklarında dediğin dosyalar yok.regeditten aratıyorum o dosyalar yok.rundan bakıyorum yok.yanirgediti altüst ettim o dosyala yok.bu nedir bu hırsıın adını bulsak ne olacak dah basit temisleme yokmudur.regeditten dosyaları bulamadık roamingtede yok dosyalarda gisli değil.acaip bi durum gibime geliyor.antilogger programı daha iyi çözüm değilmidr bu anlatımın süper ama o dosyalar yokki. teşekkürler[/QUOTE]
Bilgisayarınızda bahsettiğim dosyalar yoksa, ve başlangıçta çalışan programlarınızda farklı isimlerde mevcut değilse sorun yok demektir ;)
Saygılarımla
Bilgisayarınızda bahsettiğim dosyalar yoksa, ve başlangıçta çalışan programlarınızda farklı isimlerde mevcut değilse sorun yok demektir ;)
Saygılarımla
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 1 misafir