-
Mareşal_87
- İletişim:
TANIŞMA FASLI
[QUOTE=sanalmuhendis]isabetli bir domain ismi olmuş gerçekten ... üye olan herkes yani bizler elimizden gelen paylaşımları esirgemezsek zannımca kısa zamanda adının hakkını verip danışılacak bir kaynak olacaktır...yapanların ellerine sağlık ... düzeyli ve saygın bir tartışma platformu olması temennisiyle
[/QUOTE]
sanl mühendise katılıyorum
[/QUOTE]
sanl mühendise katılıyorum
-
GentLemaN
- İletişim:
TANIŞMA FASLI
hadi kolları sıvayalım herkes 1 arkadasını cagırsa olay biter :
smileys/smiley17.gif
bu arada mp3 divx bolumlerı acılacaktır sanırım.ve tabıkı elınızdekı 2.el mallar..onun ısmıde BİT PAZARI olabılır..saygılar
smileys/smiley17.gif
bu arada mp3 divx bolumlerı acılacaktır sanırım.ve tabıkı elınızdekı 2.el mallar..onun ısmıde BİT PAZARI olabılır..saygılar
-
specTRe52
- İletişim:
TANIŞMA FASLI
sevgili arkadaşlar bu sitenin adını unutmadığım sürece artık bende BAŞKAN'ınız olarak aranızdayım. site vatana ve millete hayırlı uğurlu olsun...
-
JoNeST
- İletişim:
-
se_demir
- İletişim:
TANIŞMA FASLI
Selamlar herkesin üzerine olsun. Forum'unuza yeni üye oldum. Daha önce birçok forumu gezdim ve elimden geldiğince paylaşımda bulundum ama zaman geçtikçe gördümki gitgide bilgi paylaşımından uzaklaşılıp adltlaşıyo ve lakayıt bir düzeye erişiyo açıkcası bu durumda beni forumlardan bayağı bir soğuttu. Siteniz oldukça yeni böyle bir olayın olmayacağını umut ediyorum...HERKESE HAYIRLI OLSUN ve YÖNETİCİ ARKADAŞLARA BAŞARILAR DİLERİM......
-
Hawk
- İletişim:
TANIŞMA FASLI
[QUOTE=se_demir]Selamlar herkesin üzerine olsun. Forum'unuza yeni üye oldum. Daha önce birçok forumu gezdim ve elimden geldiğince paylaşımda bulundum ama zaman geçtikçe gördümki gitgide bilgi paylaşımından uzaklaşılıp adltlaşıyo ve lakayıt bir düzeye erişiyo açıkcası bu durumda beni forumlardan bayağı bir soğuttu. Siteniz oldukça yeni böyle bir olayın olmayacağını umut ediyorum...HERKESE HAYIRLI OLSUN ve YÖNETİCİ ARKADAŞLARA BAŞARILAR DİLERİM......[/QUOTE]
Sitemiz için düşünceleriniz çok hoşumuza gitti ve bu cevabı vermek zorunda hissettim kendimi.Sitemizde kesinlikle adlt olmayacaktır.İlginiz için tekrar teşekkur ederiz
turbo2006-03-19 18:44:33
Sitemiz için düşünceleriniz çok hoşumuza gitti ve bu cevabı vermek zorunda hissettim kendimi.Sitemizde kesinlikle adlt olmayacaktır.İlginiz için tekrar teşekkur ederiz
turbo2006-03-19 18:44:33
-
hayal@
- İletişim:
-
GOLDMAN
- İletişim:
TANIŞMA FASLI
aramıza hoşgeldin
-
se_demir
- İletişim:
-
JoNeST
- İletişim:
TANIŞMA FASLI
Yeni gelen arkadaşlar sizlerde aramıza hoş geldiniz.. Paylaşımlarınızı bekleriz. Güzel hoş vakit geçirmek dileğiyle..
smileys/smiley20.gif
smileys/smiley20.gif
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir