Ümit Özat taburcu edildi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
CASPER
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 21-03-2006 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 527 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı CASPER
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 30-08-2008 Saat 19:28 |
Ümit Özat taburcu edildi
FC Köln'ün Karlsruhe ile oynadığı maçta fenalaşarak yere yığılan ve daha sonra hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Türk futbolcu Ümit Özat'ın taburcu edildiği bildirildi. Kulüp doktoru Jürgen Böhle, eldeki verilere göre Ümit'in gelecek hafta antrenmanlara çıkabileceğini umduğunu söyledi.
"O BÜYÜK BİR KAPTAN, HEMEN MAÇ SONUCUNU SORDU" Daum, maçın hakemi Florian Meyer'in kendisine gelerek maçı tatil etmeye hazır olduğunu söylediğini ifade ederek, "O anda oyuncularım ve ben birbirimize baktık. Sonra Ümit'in tekrar bilinci yerinde olduğunu ve konuştuğunu, hatta oynamak bile istediğini öğrenince oyuna devam etme kararı aldık. Konfederasyon kupasında Foe de maçta yere yığılmıştı ve sonra iyi olduğu söylendi ve rahatlamıştık. Ama ondan sonra ölüm haberi gelince tamamen şok olduk. Hatta ben doktora gidip kontrolden geçtim. Bu olay aklıma geldi ve üzüldüm. Ümit'i en kısa zamanda aramızda görmek istiyoruz" dedi. Christoph Daum, Ümit Özat ile ilgilenen herkese teşekkür ettiğini sözlerine ekledi. "KALP YA DA BAŞKA BİR SORUN YOK" Böhle, 4-5 hafta önce tüm oyuncuların genel sağlık kontrolünden geçtiğini ve Ümit'in şimdiki durumunun o zamanla aynı, yani iyi olduğunu belirtti. "SEDYEDE OYNAMAK İSTEDİ" MONDRAGON DUA ETTİ |
|
|
|
S3Z3R
Moderator Kayıt Tarihi: 31-03-2007 Status: Aktif Değil Points: 820 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı S3Z3R
|
Geçmiş olsun
|
|
|
|
CASPER
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 21-03-2006 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 527 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı CASPER
|
Teşekkürler OSCAR hepimize
|
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |