Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Tümer :Beşiktaş bizi zorlayamaz
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Tümer :Beşiktaş bizi zorlayamaz

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Tümer :Beşiktaş bizi zorlayamaz
    Gönderim Zamanı: 19-11-2006 Saat 06:48
 

Fenerbahçe taraftar sitesi Antu.com, Beşiktaş derbisi öncesi Samandıra Tesisleri'ne girerek, Fenerbahçeli futbolcularla bir araya geldi. Sarı lacivertli taraftarlarla chat yapan Fenerbahçeli futbolcular ilginç açıklamalar yaparken, özellikle Tümer çok konuşulacak sözler söyledi.

"BEŞİKTAŞ BİZİ ZORLAYAMAZ"
Tümer, bir Fenerbahçeli'nin "Beşiktaş forması giyerken Saracoğlu'nda Fenerbahçe'ye son 5 yılda üstünlük sağladılar. Bu maçlara hangi hava içinde çıkıyorlardı? Bu kez Fener formasıyla Saracoğlu'na hangi duygular içinde çıkacak?" şeklindeki sorusuna oldukça çarpıcı yanıtlar verdi.
 
Antu.com'da yer alan ifadelere göre Tümer şunları söyledi:
"5 senelik sürede hep çıkış noktası olarak görülen maçlara denk geldi. Şu anki Beşiktaş'la konum olarak hemen hemen aynı ama bir eksikleri var. Benim kanaatimce mevcut kadroda 5 senelik sürede gelen geleneği sürdürecek yetenekte oyuncuları yok. Ben çok zor maç olacağı kanaatinde değilim. En ufak bir endişem yok kötü bir sonuca dair. Bizim için önemli olan sadece sahada sakin olabilmek. Kötü bir sonuç olacağına dair en ufak bir endişem yok."
 
"YAŞADIKLARIMI BİR BEN BİR DE AİLEM BİLİR"
Tümer, bir başka taraftarın "Yarın akşam attığımız her golden sonra topu kaleden çıkartıp santraya götür olur mu?" şeklindeki isteğine ise "Tamam bunu yapacağım. Özellikle dikkate alacağım ve çok keyifli olacak." yanıtını verdi.
 
"Bu maç senin için ayrı bir öneme sahip. Yani yıllarca formasını giydiğin bir takıma karşı oynayacaksın kısacası bir onur maçı niteliğinde bu konu hakkında ne söyleyeceksin?" diye soran bir taraftara ise Tümer şu yanıtı verdi: "Transfer dönemi biraz sıkıntılı geçti. Yaşadıklarımı bir ben, bir ailem bilir. Ama onur bence sadece kazanarak elde edilir. Yarın akşamki galibiyetten sonra bu zamana kadar susan Tümer'in cevabını herkes görecek."
 
"BÜTÜN ENERJİMİ HARCAYACAĞIM"
Bir Fenerbahçeli taraftar da "Yarın kanının son damlasına kadar savaşmanı istiyoruz. Eğer bunu yapabilir BJK ağlarına bir de gol bırakırsan bu taraftarın gönlünde taht kuracaksın. Bu konuda kendine güveniyor musun? Bizlerden ne bekliyorsun?" şeklindeki sorusuna ise Tümer, "Bu zamana kadar bana gösterilen destek için herkese teşekkürler. Ama yarın bu desteğin maksimumunu istiyorum. Gol önemli ama benim için önemli olan yarınki maçı galip bitirebilmek. Bunun için bütün enerjimi sahada harcayacağımın sözünü verebilirim." yanıtını verdi.

TUNCAY: "ONLAR SADECE KONUŞUYOR"
Tuncay da bir taraftarın Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in "Fenerbahçe'yi şampiyon yapmamak için herşeyi yapacağız" şeklindeki sözlerini hatırlatması üzerine çarpıcı bir yanıt verdi: Onlar sadece konuşuyorlar.

Tuncay diğer sorulara ise şu yanıtları verdi: "Böyle bir maça çıkacağım için gayet iyi hissediyorum. Seyirci ne hissediyorsa futbolcu da onu hissediyor. Ben de aynı şeyleri hissediyorum. Fenerbahçe formasını giydiğim için kendimi hem mutlu hem de şanslı hissediyorum. O formanın hakkını verebiliyorsam kendimi mutlu hissederim. Puan farkını düşünmeden sahada mücadele edeceğiz. Tabii ki derbi maç ama en önemlisi 3 puan. Yapılanları unutmadık. Ne gerekiyorsa biz de onu yapacağız sadece bizi destekleyin biz de sahada futbol dersi vereceğiz. Bizim seyirciden en çok istediğimiz son ana kadar arkamızda olmaları. Onlar bizle beraber oldukları sürece biz de sahada mücadelemizi vereceğiz.
 
Fenerbahçeli diğer futbolcular da taraftarlarıyla sohbete katıldı. İşte Samandıra'dan gerçekleştirilen yayında yapılan açıklamalar:

VOLKAN: "KAZANAN BİZ OLACAĞIZ"
"Planlar bitmez çok büyük hedeflerim var bu hedeflere ulaşmak içinde elimden gelen gayreti gösteriyorum ama şu an için en önemli şey Fenerbahçe. Sizler nasıl destek olunması gerektiğini biliyorsunuz. Her zamanki gibi takımı destekleyen 90 dakika boyunca susmayan bir taraftar bize büyük güç veriyor. Yarınki maçta elimzden gelen herşeyi yapacağız. Kaybetmeyi kimse düşünmüyor. 90 dakika sonunda da gülen taraf biz olacağız. Güveninize çok teşekkür ederim. Sizlerin bu güvenini boşa çıkarmamak için elimden gelen herşeyi yapacağım." 
 
CAN ARAT: "TARAFTARIMIZ, TÜRKİYE'YE TARAFTAR NASIL OLUNUR GÖSTERİYOR"
"Takımın havası her zaman olduğu gibi iyi durumda. Biz yarın nasıl bir mücadele vereceğimizin bilincindeyiz ve kimsenin şüphesi olmasın ki Fenerbahçe formasını giyen bütün futbolcular yarın sahada sarı-lacivert formanın hakkını verecektir. Derbi maçın havası herzaman farklı olur. Beşiktaşın şu anki durumu bizi ilgilendirmiyor. Onların bütün ümide bizim maça bağlı. Bunun bilincindeyiz. Zor maç olacak ama şampiyonluk yolunda kazanması gereken takım biziz ve bunu başaracağız. Bu maç hepimiz için çok önemli ve herkes bunun öneminin farkında. Hazırlık ve motivasyon için herşeyi yapıyoruz. Biz zaten skordan önce taraftarımızı ve başkanımız mutlu edecek futbol oynamak istiyoruz. Zaten sahada basmadık yer bırakmazsak bu maçı kazanmamız için bir neden yok. Fenerbahçe formasıyla mücadele eden bütün futbolcular o kutsal formayı sırtından çıkarmamak için performansını yükseltmelidir. Ben de bu kutsal formayı giymek için elimden geleni yapacağım. Taraftarımız için söylenecek fazla bir şey yok çünkü taraftarımız bütün Türkiye'ye taraftarın nasıl olması gerektiğini gösteriyor. Biz her maç sahaya bu sözü vererek çıkıyoruz. Bu formanın herkese nasip olmadığını da biliyoruz. Bunun bilincindeyiz."

APPIAH: "ÖLMEYE HAZIRIZ"
"Zor bir maç olacak fakat biz sarı-lacivert için yarın ölmeye hazırız ve kazanacağız. Atmosfer iyi bütün futbolcular yarını bekliyorlar. Takımın tek düşüncesi galibiyet, galibiyet için ölürüz yarın tabi ki gol atmak isterim ama takımın galibiyeti önemli. Beşiktaş'a gol atarsam tabi ki mutlu olurum. Yarınki maç bir derbi maçı ve bu yüzden yarın herkes kazanmak isteyecektir. Hiç kimse sahada birinden az olarak mücadele etmeyecektir. Önemli olan maçtan çıktıktan sonra formanızı çıkarıp sıktığınızda terin akmasıdır. Şu anda ben bu maç öncesinde transfer söylentileri hakkında konuşmayı doğru bulmuyorum. Ama bir sürü şeyler çıkıyor medyada. Gitmek istesem Dünya Kupası'ndan sonra giderdim. Şu anda buradayım ve Fenerbahçe için elimden geleni yapacağım. Benim performansım bu yazılanlara göre hiçbir şekilde düşmez ya da artmaz. Çünkü 34 maçlık bir maratonda 3-4 maç giyi ya da kötü oynayabilirsiniz. Fakat bunun yazılanlarla hiç bir alakası yoktur. Ben sahada kalbimi veririm. İnşallah yarınki maçta golümü atarsam aynı şekilde gol sevincimi sizin için yapacağım."

AURELIO: "DERBİNİN ÖNEMİNİ ANLATTIM"
"Takımdaki diğer yabancı oyuncularla konuştum zor bir maç olduğunu en önemli derbilerden biri olduğunu söyledim. Hepsi yarınki maçın önemini biliyor."

ÖNDER: "ZOR PERİYODA HAZIRIZ"
"Şu an kendimi çok iyi hissediyorum. Takım olarak iyiyiz ve çok iyi hazırlandık. Sadece bu maç için değil önümüzdeki zor periyot için de hazırız. Hem derbiler hem Avrupa Kupası maçları için. Tabi ki biz de sahaya çıktığımız zaman mücadele etmeye çıkıyoruz. Mücadele etmeden hiç bi şeyin olamayacağının farkındayız. Taraftarlarımız bizi sonuna kadar desteklemeli ne kadar desteklerlerse biz de elimizden geldiği kadar sahada onlara cevap veririz. Belçika Ligi öyle büyük bir lig değildi. Türkiye oraya göre daha büyük bir lig. Daha önemli takımlar ve oyuncular var. Türkiye bu bakımdan Belçika'ya göre çok daha gelişmiş durumda futbol olarak. Beşiktaş maçı çok önemli bizim için. Taraftarımız önünde sahadan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor ve düşünüyoruz. Benim için sağ bek, stoper farketmez. Hocam bana nerede görev verirse sahada en iyi biçimde mücadele etmeye çalışırım. Bu maçın diğerlerinden pek bir farkı yok derbi maçlar daha önemli tabi ama çıkıp oynayacağız ve takım olarak başarılı olacağız. Bütün tezahüratlar motive edici. Özel bir şey yok benim için. Taraftarlardan tek istediğimiz bizi şimdiye kadar olduğu gibi desteklemeleri. Geçen sezonu biz oyuncular da unutmadık. İnşallah bu sene kazanacağımız başarılarla geçen sezonu unuttururuz. Gerek lig gerek kupa ve Avrupa'da kazanacağımız başarılarla taraftarlarımızı sevindirmek istiyoruz. Takım olarak mücadele gücümüz üst seviyede. Bu mücadeleyi yarın da ortaya koyup sahadan mutlu ayrılacağız."

ligtv
 

Düzenleyen Past Eternity - 19-11-2006 Saat 06:48
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.156 Saniyede Yüklendi.