TTNET'ten Son Sürat İnternet Kazığına dikkat "Sakın kanmayın" |
Yanıt Yaz |
Yazar | |||||||||||||||
invertor
Security Professional İnventor Kayıt Tarihi: 18-01-2008 Status: Aktif DeÄŸil Points: 3365 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı invertor
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 15-05-2009 Saat 15:21 |
||||||||||||||
Çok yakında 8 Mbps'e kadar ADSL paketleri, zengin içerik ve kampanya ile TTNET müşterilerinin kullanımına sunulacaktır.
Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir. Yorumum:
Bunların çok yakında demeleri 1 veya 2 seneyi bulur herhalde :)
Birde sınırsız internet hakkında şöyle saçma bir madde eklemişler;
Tüm "8 Mbps'e kadar ADSL paketleri" için aylık 15 GB adil kullanım uygulanacaktır. Aylık download miktarı 15 GB'ı aşması durumunda, ay sonuna kadar download hızı en fazla 512 Kbps olarak uygulanacaktır.
Nasıl sınırsız oluyosa :) Hız 8Mbs den 5Mbs Düşüyor Zaten nerde görülmüş telekomun doğru düzgün iş yaptığı Araplar ortak olduda internet braz duzene girdi.
En az masrafla kullanıcılardan nekadar çok para sömürürüz onun hesabını yapıyolar.
Yinede buna şükür etmek lazım. Düzenleyen invertor - 09-09-2009 Saat 15:36 |
|||||||||||||||
circassian
Daimi Üye circassian Kayıt Tarihi: 12-03-2006 Konum: Turkiye Status: Aktif DeÄŸil Points: 382 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı circassian
|
||||||||||||||
saçma saçma işler sınırsız internetin sınırları
|
|||||||||||||||
megabros
Security Professional Kayıt Tarihi: 08-06-2009 Konum: Turkey Status: Aktif Değil Points: 752 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı megabros
|
||||||||||||||
Sınırsız bağlantının 2 katına çıkacağını duyduktan sonra böyle bir haber okumak içler acısı !..
Saygılar..
|
|||||||||||||||
invertor
Security Professional İnventor Kayıt Tarihi: 18-01-2008 Status: Aktif DeÄŸil Points: 3365 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı invertor
|
||||||||||||||
Ben limitsize geçtim özellikle 2 defa telefondaki yetkiliye sordum 15 Gb yi geçince download hızı 512 Kbps düşecek bu gerçek download hızımı yoksa internet hızımı diye Download hızı dedi
Tekrar örnek vererek sordum ben normalde 1 Mbps hızında internet kullanıyom download hızım 110Kbps oluyor. Şimdi 8 Mbps geçince download hızım aşağı yukarı 600Kbps olacak 15 Gb yi geçtiğimde download hızımmı 512 olacak yoksa internet hızımmı diye sorunca yetkili download hızın dedi.
Bana pek inandırıcı gelmedi ve memnun kalmazsam eski tarifeye dönebiliyormuyum diye sordum 1 ay sonra döne bilirsin dedi iyi deim ve 8Mbps hıza geçtim.
Şimdi 15 gb kotayı doldurmaya calışıyorum muhtemelen 2 gün içinde doldururum.
15 Gb den sonra bakalım gerçek download hızımı yoksa internet hızımı 512Kbps olacak görecez...
8Mbps Şuanki hızım
Bakalım 15 Gb den sonra ne olacak
Düzenleyen invertor - 15-06-2009 Saat 20:34 |
|||||||||||||||
S3Z3R
Moderator Kayıt Tarihi: 31-03-2007 Status: Aktif Değil Points: 820 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı S3Z3R
|
||||||||||||||
Hayırlı Olsun İnvertor :) İnşallah bağlantı hızın düşmez yarıya
Ben hala 4 gb mahkum jayat yaşıyorum Geçen ay 5.58 Gb Bu ayda muhtemelen kotamı aşıcam |
|||||||||||||||
|
|||||||||||||||
invertor
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı invertor
|
||||||||||||||
Şuan 16 gb Download yaptım hızda bir düşüş yok tekrar ttnet i arayıp durum hakkında bilgi verdim;
Birdaha ayanı soruyu yöneltim
Ben normalde 1 Mbps hızında internet kullanırken download hızım 110Kbps di. Şimdi 8 Mbps kullanıyorum 650 Kbps ile download ediyorum 15 gb limiti test etmek için 16 gb download yaptım hızımda herhangi bir değişme olmadı.
Tekrar tarifemi öğrenebilirmiyim diye sordum Yetkili 8mbps 49 tl lik tarifedesiniz dedi Ben tekrar yetkiliye soru yönelttim 15 Gb yi geçtiğimde 650 kbps olan download hızımmı 512 olacak yoksa 8Mbps olan hızımı 0,5 Mbps olacak diye yetkili i download hızınız 512 Kbps olacak diye durumu izah etti.
2 Gblik bir dosya daha indiriyorum bıraz sınırları zorlayalım bakalım sonuç ne gösterecek.
Konu hakkında yarın tekrar yazarım.
Düzenleyen invertor - 16-06-2009 Saat 16:37 |
|||||||||||||||
invertor
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı invertor
|
||||||||||||||
Sınırları braz zorladım ve Şuanki sonuçlar
Toplam: 67,946 GB Download
Hız:
Ortalama 800MB lık bir dosya 24 dakikada iniyor .
800MB lık bir dosyanın inmesi bazen 33 dakıkada olabiliyor
Aslında bunu bir arayıp telekoma sormak lazım çünki en az 512Kbps hız vermeleri lazım
İlk zamanlar 800 MB lik bir dosya 15 dakıkada iniyordu. 15 Gb limit ile kıyaslarsak hesaba santrale olan mesafemizide katarsak bu verilere göre bence hız şuan için normal.
Bir problem yok gibi gözüküyor.
Düzenleyen invertor - 22-06-2009 Saat 21:31 |
|||||||||||||||
invertor
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı invertor
|
||||||||||||||
15gb yi geçtiğinizde hızınız 512kbps ye düşecek.
Yani 8mbps olan hız 512kbps olacak bu durumda net download hızınız 65kbps oluyor.
Hızım 1 mbpsye düşünce 4440375 i aradım bu konuyu tekrar sormak istediğimde daha önce verilen bilgiden farklı bir bilgi aldım
Bana cevapları Bağlantı hızınız 512Kbps olacak dediler yani 8Mbps den 512Kbps ye düşecek bunun üzerine braz tartışma yaşadık.
Bilgilerinize sunulur
Saygılarımla
|
|||||||||||||||
kral
Administrator Kayıt Tarihi: 08-03-2006 Status: Aktif Değil Points: 957 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kral
|
||||||||||||||
Bilgilendirme için teşekkürler invertor konu sabite alınmıştır.
|
|||||||||||||||
“Bilginin elde edilmesi... bizi iyiye ulaştıracaktır.
|
|||||||||||||||
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |