Toyota Kriko |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Hawk
Kýdemli Üye Kayıt Tarihi: 07-03-2006 Konum: Turkiye Status: Aktif DeÄŸil Points: 1700 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Hawk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 21-11-2006 Saat 03:11 |
Japonun biri Rizede bir kahveye girmiþ ve herkese kafa tutmuþ:
- Var mi aranýzda delikanlý, varsa çýksýn dýþarý! Tahmin edeceðiniz üzere Temel kapýya doðru yürümüþ. - Çýkýyorum ulan, görelim bakalým erkekliðini! Birkaç dakika sonra Temel aðzý burnu daðýlmýþ kahveye geri donmuþ. Peþinden de Japon kasýlarak içeri girmiþ. Temel i göstererek söylenmiþ: - Ona ejderin kuyruk sallamasýyla vurdum. Ertesi gün Japon yine gelmiþ. Yine meydan okuma. Yine Temel den rest. Ve birkaç dakika sonra kapýda yine aðzý burnu daðýlmýþ bir Temel! Ve peþinden kasýlarak yaptýðý oyunu açýklayan Japon: - Ona ejderin yakasusi tekniðiyle vurdum Ertesi gün yine ayni hikaye: dayak yemekten ayakta duramaz hale gelmiþ Temel ve hergün deðiþik bir stil kullanan Japon: - ona ejderin kimanto tekniðiyle vurdum Ve bir sonraki gün Japon yine kahveye gelip, yine herkese kafa tutmuþ. Japonun restini gören yine Temel olmuþ. Birkaç dakika sonra herkes suratý daðýlmýþ bir Temel beklerken bu defa Japon her tarafý kanlar içinde kapýda belirmiþ! Temel de hemen arkasýndan gelmiþ, Japon’u göstererek gülümsemiþ: - Ona Toyota nin krikosuyla vurdum... |
|
GOLDMAN
Kýdemli Üye Kayıt Tarihi: 08-03-2006 Konum: Türkiye Status: Aktif DeÄŸil Points: 895 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı GOLDMAN
|
ne güzel iþte warmý daha iyi teknik
|
|
ibr@him_42
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 02-09-2008 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ibr@him_42
|
guzellmýss elýne saglýk
|
|
CASPER
Kýdemli Üye Kayıt Tarihi: 21-03-2006 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 527 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı CASPER
|
Evet güzelmiþ
|
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |