Sensible World of Soccer 96/97 Kurulumu Resimli ve Videolu Anlatım |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |||
invertor
Security Professional İnventor Kayıt Tarihi: 18-01-2008 Status: Aktif DeÄŸil Points: 3365 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı invertor
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 09-09-2009 Saat 18:29 |
||
Oyunlar ile aram yoktur fakat Lüzumu üzerine Sensible world 96/97 severlerini için Windows xp, Vista ve Windows 7 olmak üzere tarafımdan video anlatımlı kurulumu yapılmıştır. Böylelikle bu videolu anlatımlar ile yine bir ilki gerçekleştirmiş olduk :) Bu bağlamda eski dos oyunlarını oynamak isteyenler buradaki anlatımı örnek alabilirler
Öncelikle sanal dos programını indirin Download
Rar pas: www.bilgineferi.com
Oyunu indirmek için
Windows xp, Vista ve Windows 7 videolu anlatım Not: Oyunda ses problemsiz çalışmaktadır. Çekmiş olduğumuz videoda ses kaydı bulunmamaktadır.
**************************************************************** Xp resimli anlatım
C nin içerisine dos adında bir klasör oluşturun. O klasörün içi nede oyunlar adında bir klasör oluşturun. Ardından indirmiş olduğunuz DOSBox0.73-win32-installer.exe programını çalıştırın
Kurulumu C:\dos klasörü içerisine yapın.
Kurulum bittikten sonra Masa üzerinde simgesi bulunan DOSBox 0.73. Programınıçalıştırın aşağıdaki gibi bir ekran ile karşılaşacaksınız. Yukarıdaki ekranı gördükten sonra Programı kapatın ardından aşağıdaki işlemleri uygulayın ******************************************************* Başlat - çalıştır'ı açın komut satırına aşağıdaki adresi kopyalayıp çalıştırın (Not defteri ile açabilirsiniz) Xp için "C:\Documents and Settings\sizin kullanıcı adınız\Local Settings\Application Data\DOSBox\dosbox-0.73.conf" Vista için Windows 7 için
C:\Users\sizin kullanıcı adınız\AppData\Local\DOSBox\dosbox-0.73.conf Not: Sayfanın sonuna aşağıdaki kodları ekleyin
Ve dosyayı kapatın gelen uyarıya evet diyerek yapmış olduğunuz değişiklikleri kaydetmiş olacaksınız.
Not: Oyun cd ile oynanır cd siz oynamak isteyen Deamon tools programını kullanarak sanal cdrom oluşturabilir. Oyun kurulum ekranından Englis dilini seçerek kurma işlemine devam ediyoruz Oyunu nereye kuracağımızı soran bir ekranla karşılaşacaksınız c: yazıp Enter tuşuna basın Gerekli olan dosyalar kopyalandı şimdi ise standart klavye ayarları yapmak üzere resimde belirtilen menülere sırası ile tıklayın Up için yukarı ok tuşuna tıklayın Down için Aşağı ok tuşuna tıklayın Left için Sol ok tuşuna tıklayın Right için sağ ok tuşuna tıklayın Fire için Enter tuşuna tıklayın Key Select kısmının görüntüsü aşağıdaki gibi olacak Ardından ok butonunu tıklayın Exit butonunu tıklayın Yapılan bu ayarları kaydetmek için Save Settings butonunu tıklayın açılan pencereden save buyonunu tıklayarak ayarlarınızı kaydedin. Exit butonunu tıklayarak kurulum işlemini bitirmiş olun
Şimdi kurmuş olduğumuz oyunu çalıştıralım İsterseniz direk sws yapıp oyunu çalıştırabilirsiniz. Artık oyunu oynamak için istediğiniz zaman masa üzerinden DOSBox 0.73 tıklayarak açılan pencereye sws yazıp enter tuşuna basmanız yeterlidir
Efsane olan sensible oyundan görüntüler
Saygılarımla invertor Düzenleyen invertor - 01-10-2013 Saat 10:40 |
|||
S3Z3R
Moderator Kayıt Tarihi: 31-03-2007 Status: Aktif Değil Points: 820 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı S3Z3R
|
||
Çalışmalarından dolayı takdir ediyorum.
|
|||
|
|||
deezire
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 23-09-2009 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı deezire
|
||
Çok güzel bir çalışma..Yalnız install komutu ''İllegal Komut'' hatası veriyor..Her yolu denedim beceremedim..Yerel disk (C:) , Yerel disk (D:) , DVD-RAM sürücüsü (E:) , DVD sürücüsü (F:)....Çalıştırla açtığımız dosyada hangi kombinasyonu yapmalıyım..Gerçi hepsini denedim sayılır ama başka bir şeyden sorun kaynaklandığını sanmıyorum..Yardımınız için şimdiden teşekkürler.
|
|||
invertor
Security Professional İnventor Kayıt Tarihi: 18-01-2008 Status: Aktif DeÄŸil Points: 3365 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı invertor
|
||
- Öncelikle DOSBox ı açıp ekranın resmını gönderin bir bakalım sorun DOSBox kurulumundamı
- C:\Documents and Settings\sizin kullanıcı adınız\Local Settings\Application Data\DOSBox\dosbox-0.73.conf
Burda bulunan dosbox-0.73.conf dosyasında belirttiğim ayarları yaptınızmı
- Bu oyun cd ile oynanmaktadır oyun oynarken cd yi takacaksınız veya sanal cdrom kullanacaksınız.
|
|||
mucahid61
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 28-10-2009 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mucahid61
|
||
ınstall yaparken c: yapıyorum "Path not found" Hatası veriyor
|
|||
anaykh2010
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 07-02-2010 Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı anaykh2010
|
||
akradaslar oyunun kurulum lınkı calısmıyor.yenıden eklenebılırmı?
|
|||
invertor
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı invertor
|
||
Link kırık değildir bu sorun Rapidshare'den kaynaklanmaktadır.
Free kullanıcılar 18:00 ila 00:00 arasında download yapmak istediklerinde;
Sanırım bu tarz bir slot hatası alıyor;
Unfortunately right now our servers are overloaded and we have no more download slots left for non-members. Of course you can also try again later.
Premium hesabı olan uyeler bu hatadan etkilenmemektedir premium hesabı olmayan üyeler sise 18:00 ila 00:00 arası hariç diğer saatlerde download yapabilirler.
Saygılarımla
invertor
|
|||
ares2010
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 21-08-2010 Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ares2010
|
||
eline saglik tsk ler
|
|||
fearless1905
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 29-08-2010 Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fearless1905
|
||
dos tan install yaptigimda english ten sonra install cikmior neden kaynaklanio olabilir bu?
|
|||
gorkem
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 31-08-2010 Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gorkem
|
||
Süper oldu yaaaaa !!!! emeğinize teşekkürler... hey gidi günler heyy!!!
peki arkadaşlar update olanağı varmı 2010-2011 türk ligi oyuncular felan... 2003 e kadar takip teyidm oyunun her yıl update yapılıyordu... bilgisi olan varmı acaba? tekrar TEŞEKKÜRLER |
|||
judgment666
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 04-09-2010 Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı judgment666
|
||
Bayadır uğraşıyorum ama dos ta install yazınca this program cannot be run DOS mode diye hata veriyor. Yardım edebilicek bir arkadaş var mı acaba?
Şimdiden teşekkür ederim |
|||
judgment666
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 04-09-2010 Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı judgment666
|
||
Bilen biri yardımcı olabilir mi acaba?
|
|||
kral
Administrator Kayıt Tarihi: 08-03-2006 Status: Aktif Değil Points: 957 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kral
|
||
Bir yerlerde eksik bir işlem yapmadığınızdan emin olun
Konu hakkında açıklama yapılmış
|
|||
“Bilginin elde edilmesi... bizi iyiye ulaştıracaktır.
|
|||
birdirbirdir
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18-08-2011 Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı birdirbirdir
|
||
arkadaşlar joystick ayarı yaptım ama joystickin saece sol, üst ve basma tuşları çalışıyor.
yardım lütfen.
|
|||
darklevelone
Daimi Üye Kayıt Tarihi: 12-03-2006 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 382 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı darklevelone
|
||
hadi hortlatalım konuyu emeğe saygı için
|
|||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |