![]() |
sigara sarma dersleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emre_61 ![]() Daimi Üye ![]() ![]() Otomobil & Modifiye Modu Kayıt Tarihi: 27-01-2007 Status: Aktif DeÄŸil Points: 238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03-03-2007 Saat 02:34 |
Evet ilk malzememizi alalım.
Her sarma sigarada bulunan malzeme. GASTE! ![]() Evet. Şimdi beyendiğimiz bir sayfayı alıyoruz. Yere seriyoruz. ![]() Ben mobilyaların olduğu sayfayı beyendim. Güzel yansın diye. ![]() Sonra içine ne sarıcaz bunun? Tabiki tütün. Ama tütünden önce ne sarıcaz? Uçmamız lazım. Tabiki ot. Otumuz yok. Ama ot etkisi gösterebilicek birşey biliyorum. ![]() Telefon faturası! Evet adamı acaip uçurur bu telekom. Neyse. ![]() Parçaladık. ![]() ![]() Ekledik. Sonra ne ekliyoruz? Tabiki, Tütün! ![]() Tütünüde parça pincik ediyoruz. Ekliyoruz bunlarıda kağıdımıza. Sonra tütünleri ve otları kenarlara düzgünce seriyoruz. ![]() Peki. Şimdi bunlar bitti. Ama ne var? Tütün dediğin. Sigara dediğin. Kahverengi olur. Ama bunlar beyaz?. O zaman ne yapıcaz. ![]() Boyucaz. ![]() lan. ![]() Anam. Yeşilmiş bu be. ![]() Kapağından utan ulan. ... Neyse. Kahverengi sprey vardı biraz. Yalnız kırmızıya çalıyo buda. ![]() Ehm. ![]() Neyse. Tutturduk gibi rengi. Tamam bukadar renklendirme yeter. Nası olsa içini kimse görmiyecek. (aramada yakalanırsa kötü olur tabi bunelan diye.) Peki şimdii. Ne ekliyoruz? Tabiki enerji versin eklemlerinizi açsın diye ![]() CASTROL GTX MOTOR YAĞI! Hobaa! ![]() Ama yağ şimdi yanmayı yavaşlatır. Biz hızlı yaşamak istiyoruz. O yüzdende biraz gülen tiner koyuyoruz (selülozik) ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |