Sigara Kullanýyormusunuz? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
circassian
Daimi Üye circassian Kayıt Tarihi: 12-03-2006 Konum: Turkiye Status: Aktif DeÄŸil Points: 382 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı circassian
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 11-05-2009 Saat 14:31 |
..
|
|
Fýrtýna
Moderator Kayıt Tarihi: 11-09-2008 Konum: Turkey Status: Aktif Değil Points: 689 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Fýrtýna
|
Hayýr hiç içmedim. Sigara aslada içmem, ve kendi saðlýðýmýda asla tehlikeye atmam !!
|
|
Bir deli rüzðar olurum alýrým seni burdan kaybolurum |
|
S3Z3R
Moderator Kayıt Tarihi: 31-03-2007 Status: Aktif Değil Points: 820 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı S3Z3R
|
Sigara içmiyorum.Ýçtirtmiyorum ve tavsiyede etmiyorum.
Ýnsan saðlýðý bu kadar ucuz olmamalý.... |
|
|
|
CASPER
Kýdemli Üye Kayıt Tarihi: 21-03-2006 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 527 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı CASPER
|
Hayýr hiç içmedim. Sigara aslada içmem, ve kendi saðlýðýmýda asla tehlikeye atmam !! böyle birþey için her yýl binlerce kiþi ölüyor bu sigaradan ne anlýyolar hala anlayamadým.....
|
|
|
|
megabros
Security Professional Kayıt Tarihi: 08-06-2009 Konum: Turkey Status: Aktif Değil Points: 752 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı megabros
|
Günde enaz 1,5 en fazla 3 paket içerim olmazsa olmazýmdýr.
Çay + Sigara
Nefcafe + Sigara
Yemekten sonra + Sigara
Tuvalette + Sigara
Moraliniz bozukken + Sigara
Düþündüðüm zaman her daim sigara içerim ve yaklaþýk olarak 4 Dkda 1 tane yakarým bazý zamanlar Programlama ile uðraþtýðým zamanlar yaktýðým sigarayý söndürmeden diðerini yaktýðým zamanlarda olmuþtur.
Sigara içmeyenler içenlerin sigaradan ne anladýðýný anlayamazlar bu yüzden ne anlýyorlar gibi söylemlerden kaçýnmanýzý tavsiye ediyorum.
Saygýlar.
|
|
Inspectat0R
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 02-08-2010 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Inspectat0R
|
malesef bangbrosla ayný durumdayým.Ama baþladýðýma çok piþmaným ve býrakacak iradeye sahip deðilim :(
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |