şaşılacak olaylar!!!!!kesin okuyun !!!!! |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
hemşirerose
Üye Kayıt Tarihi: 13-09-2008 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 93 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hemşirerose
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 14-11-2008 Saat 18:41 |
> İlk yemeğe çıkışımızda cep telefonu çaldı. Elini çantasına attı.
> Kurcaladı kurcaladı. Telefon uzun > > uzun çalmaya devam ediyordu. Bir türlü bulamadı. Sonra o güzel cümle > döküldü dudaklarından: > > 'Evde mi bıraktım acaba?' İşte o an aradığım kız bu dedim. > ------------ --------- --------- --------- --------- --------- >--------- --------- --------- --------- > --------- --------- --------- ----- > Altıncı his > 6. His filmini izledin mi dedim. Hayır ama çok övdüler dedi. > Bende filmin CD'si var istersen vereyim izle ben de > çok beğendim dedim. Şimdi izlersem bir şey anlamam ilk 5 tanesini > izlemem lazım önce dedi. > > Sustum.Gülmedim bile. Artık görüşmüyoruz. > ------------ --------- --------- --------- --------- --------- > --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- > --------- --------- --------- -------- > Öncelik > Evlenmeyi düşündüğü erkek arkadaşının 'benden önce biriyle oldun mu?' > sorusuna 'buraya > > gelmeden önce mi?' cevabını vererek > evlilik umutlarını magmalara atan hatunun gerçek sarışın ol duğunu > söylememe bilmem gerek kaldı mı? >> --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- > --------- --------- --------- -------- > Danger > Önümüzde ilerleyen tankerin üzerindeki 'DANGER' yazısını görüp de > 'Allah'ın akıllısı > > tanker yazacağına danger yazmış' diyen ve arkasından > kahkahalarla gülen teyzemi nerelere göndersem acaba? > ------------ --------- --------- --------- --------- --------- > --------- --------- --------- > --------- --------- --------- -------- > Efendi Çocuklar > Lütfen bir alkış da benim anneme zira kendisi geçen gün televizyonda > zap yaparken Aydın ve Fatih Ürek'i görünce 'Ben bunları çok > severim mankenlerle falan dedikoduları çıkmıyorterbiyeli çocuklar' dedi. > ------------ --------- --------- --------- --------- --------- > --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- > --------- --------- --------- -------- > Bizim oradaki Carrefour´un ilk açıldığı zamanlar. Mağazada anlık > indirim duyurularını anons eden kişi şöyle dedi: > 'Pantolonları indirdik orta reyonda sizleri bekliyoruz.' > ------------ --------- --------- --------- --------- -------- > ------------ --------- --------- --------- --------- --------- > --------- --------- --------- --------- ------ > Lise yıllarında Milli Güvenlik dersinde hocamız olan subay sınıfın > güzel kızlarından birini kaldırmış ve ondan subay rütbelerini > küçükten büyüğe doğru saymasını istemişti. Sıralamayı aynen yazıyorum: > 'Teğmen üsteğmen yüzbaşı binbaşı yarbaşı ve albaşı.' > ------------ --------- --------- --------- --------- --------- > --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- > --------- --------- --------- -------- > Geçenlerde gittiğim düğünde takılan paraları anons eden şahıs aynen > şöyle dedi: > 'Gelin hanım köşede isteyen takabilir.' > ------------ --------- --- ------------ --------- --------- --------- > > --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- > --------- --------- --------- -------- > Bir arkadaşımla balık almaya gittiğimizde arkadaşım kovanın içinde yüzüp > çırpınan balıkl ara bakıp; > - 'Bunlar taze mi?' diye sormuştu. > Balıkçı da cevabı hemen yapıştırdı: > - 'Yok abla pil takıp oynatıyoruz'.. |
|
|
|
Fırtına
Moderator Kayıt Tarihi: 11-09-2008 Konum: Turkey Status: Aktif Değil Points: 689 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Fırtına
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Komik ilginç Paylaşım için teşekkürler...
|
|
Bir deli rüzğar olurum alırım seni burdan kaybolurum |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |