Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Diğer Branşlar
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Şampiyon Fenerbahçe oldu
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Şampiyon Fenerbahçe oldu

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Şampiyon Fenerbahçe oldu
    Gönderim Zamanı: 10-11-2006 Saat 05:43
 Değirmendere Polisan Kulübü tarafından düzenlenen 1. Polisan Voleybol Turnuvası'nda Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı, Değirmendere Polisanspor'u 3-2 yenerek şampiyon oldu.

İzmit Hasan Gemici Kapalı Spor Salonu'nda yapılan maçta Fenerbahçe, ilk seti 25-15, ikinci seti 25-17 kazandı. Üçüncü set Değirmendere Polisanspor'un 25-20 ve dördüncü set de yine Polisanspor'un 28-26 üstünlüğüyle tamamlandı. Fenerbahçe, son seti 15-10 alarak, müsabakayı 3-2 kazandı. Fenerbahçe turnuvada şampiyon olurken, Değirmendere Polisanspor ikinci, Galatasaray üçüncü, Yelişyurt ise dördüncü oldu.

Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Adnan Kıstak, maç sonrası yaptığı açıklamada, "Ligler öncesinde çok güzel bir turnuva oldu. Özellikle son maçta Değirmendere Polisan bizi çok zorladı. Milli maçlar ve birtakım eksikliklerden dolayı aynı 6 ile mücadele ettik. Buna rağmen çok iyi bir turnuva olduğu görüşündeyim. Tek eksik seyirciydi. İzmit seyircisini salona bekliyorduk. Bu tür turnuvaların ilerleyen yıllarda da devam etmesi takımlar açısından çok iyi olur" dedi.

Fenerbahçeli oyuncular Pelin, Hatice ve Çiğdem ise, lige hazır olduklarını belirterek, 25 Kasım'da başlayacak ligler öncesi iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini söyledi. Turnuvada dereceye giren takımlara, düzenlenen törenle kupaları verildiŞampiyon%20Fenerbahçe!

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.188 Saniyede Yüklendi.