(Resimli)Remote Anything 5.7.5 ile Uzak Masaüstü |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Hawk
Kýdemli Üye Kayıt Tarihi: 07-03-2006 Konum: Turkiye Status: Aktif DeÄŸil Points: 1700 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Hawk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 13-10-2006 Saat 00:38 |
Remote Anything 5.7.5 ile Uzak Masaüstü Baðlantýsý.
:ka05: Kurulum gerektirmeyen süper bir program...(535 Kb) Hedef bilgisayar slave.exe dosyasýný çalýþtýrýp programýn baðlantýlarý kabul etmesini saðlamalý. Master.exe programýný çalýþtýrýp resim 1 deki anlatým ile karþý bilgisayara uzak masaüstü baðlantýsý saðlayabilirsiniz. Resim 1... Resim 2... Baðlantý yapýlacak bilgisayar slave.exe dosyasýný çalýþtýrýp, resimde görüldüðü gibi baðlantýlarý kabul etmeli. Resim 3... Resimdeki pencere ile Kendi bilgisayarýnýz ile hedef bilgisayar arasýnda dosya transferi yapabilirsiniz. DOWNLOAD 2 alýntý
|
|
|
|
GOLDMAN
Kýdemli Üye Kayıt Tarihi: 08-03-2006 Konum: Türkiye Status: Aktif DeÄŸil Points: 895 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı GOLDMAN
|
güzel paylasým windowsun uzaktan yardým kýsmýný kullanýyodum ancak bazý problem ve açýklarý vardý duymuþtum bunu daha önce arýyodum tesekkürler
|
|
ahmetcemal
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18-01-2008 Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmetcemal
|
SELAM
Remote Anything programýný kullanma konusunda yardým edermisiniz
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |