Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Bu ne piþkinlik!

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Spor
Forum Adı: Fenerbahçe & Galatasaray
Forum Tanımlaması: Fenerbahçe & Galatasaray Taraftarlarýnýn mekaný...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=950
Tarih: 08-07-2024 Saat 22:25


Konu: Bu ne piþkinlik!
Mesajı Yazan: Hawk
Konu: Bu ne piþkinlik!
Mesaj Tarihi: 17-04-2006 Saat 04:24
http://www.fenerbahce.com/cnt.php?pg=sx_ads_haber&url=http://www.sporx.com/index.php?cPath=114_23 -
  • Fenerbahçe lisanslý ürünlerini satýn almak için týklayýn
  • Bu ne piþkinlik!

    Turkcell Süper Ligi'nde dün Manisa'da oynanan Vestel Manisaspor-Fenerbahçe maçýnýn bitiminde Fenerbahçe aleyhine yaptýðý anonsla bir anda Fenerbahçe tribünlerinin savaþ alanýna dönmesine neden olan animasyon grubu koordinatörü Ersin Otazca (20), Fenerbahçelilere hakaret etmediðini belirtti.

    Manisa 19 Mayýs Stadý'nda Vestel Manisaspor'un lider Fenerbahçe karþýsýnda 5-3'lük skorla kazandýðý maçýn ardýndan, Sarý-lacivertli takým aleyhine anons yapan Ersin Otazca, bir anda Fenerbahçe taraftarlarýnýn bulunduðu tribünlerin karýþmasýna neden olmuþtu.

    Adeta savaþ alanýna dönen stadyumda, Fenerbahçeliler koltuklarý sökerek sahaya fýrlatmýþ, olaya müdahele eden polis memurlarýndan 8 kiþi ve 12 Fenerbahçe taraftarý yaralanmýþtý.

    Fenerbahçe taraftarlarýný kýþkýrtmakla suçlanan Süper Star Þov Grubu Koordinatörü, polis tarafýndan yakalanarak gözaltýna alýnmýþtý. Geceyi nezarette geçiren Ersin Otazca bu sabah avukatýyla birlikte polis karakolunda ifade verdi. Adliyeye götürülmek üzere çýkarýlan Ersin Otazca'ya bir grup Manisalý tepki gösterdi.

    "Kötü amacým yoktu"

    Ersin Otazca'nun polise verdiði ilk ifadede, "Maç bitmiþti. Ben sahada dans eden kýzlar için müzik çalarken kravatlý düzgün giyimli iki kiþi bana (Fenerbahçe olamazsýn þampiyon) sözlerini okumamý istedi. Ben de söyledim hiçbir kötü amacým yoktu. O sýrada kýzlar da gösteri yapýyordu" dediði öðrenildi.

    Ayrýca, Fenerbahçe taraftarlarýna kesinlikle hakaret etmediðini, galibiyetin sevinciyle Manisalý taraftarlara eþlik ettiðini, çýkan olaylardan dolayý üzgün olduðunu ifade ettiði öðrenildi.

    Halký galeyana getirmek, infial oluþturmak ve olaylara sebebiyet vermek iddiasýyla hakkýnda iþlem yapýlacaðý öðrenilen Ersin Otazca'nun savcýlýkta ifade verme iþlemi devam ediyor.

    Öte yandan, Ege Bölgesi'nde hemen hemen her önemli maçta statlarda dans grubu ile birlikte gösteri yapan Süper Star Þov Grubu'nun Ýzmir'de bürolarý olduðu ve Fortis Türkiye Kupasý Denizlispor-Fenerbahçe maçýnda Denizli Atatürk Stadý'nda gösteri yaptýklarý öðrenildi. Grubun ayrýca maç baþýna bir milyar lira ücret aldýklarý bildirildi.

    Olaylarla ilgili açýklama yapan Manisa Valisi Refik Arslan Öztürk, "Çok güzel baþlayýp çok güzel biten bir maç izledik. Maç sonrasýnda yenen yenilen sonuca razý olarak sahayý terk ediyordu. Yapýlan bir anons sonrasýnda istenmeyen olaylar yaþandý. Olayýn müsebbibi olan þov grubunun organizatörü yakalandý. Çok üzgünüz. Olmamasý gereken olaylardý, tek tesellimiz can kaybýnýn yaþanmamasý" dedi.



    -------------



    Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat