Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Diyarbakýrspor, tahkim’e baþvuracak

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Spor
Forum Adı: Futbol Genel
Forum Tanımlaması: Tüm takýmlar...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=832
Tarih: 27-04-2024 Saat 17:47


Konu: Diyarbakýrspor, tahkim’e baþvuracak
Mesajı Yazan: Hawk
Konu: Diyarbakýrspor, tahkim’e baþvuracak
Mesaj Tarihi: 06-04-2006 Saat 01:19
Diyarbakýrspor yönetimi, Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafýndan verilen 2 maçlýk saha kapatma cezasý için Tahkim Kurulu'na baþvuracak.
 
Asbaþkan ve Basýn Sözcüsü Aziz Gölcük, Diyarbakýrspor'un üzerinde oyunlar oynandýðýný ileri sürerek, "Geçen hafta kendi sahamýzda Fenerbahçe ile oynayacaktýk.
 
 
Diyarbakýr'daki gerginlikler nedeniyle güvenlik gerekçesiyle maçýmýz Malatya'ya alýndý. Bu bizim için anlaþýlýr bir durum deðildi. Biz maçýmýzýn baþka bir kente alýndýðýný televizyondan öðrendik. Biz de yeni bir gerginlik olmasýn diye buna itiraz etmedik. Bu maç ertelenebilirdi. Bu maçýn ertelenmemesinin altýnda birçok neden var" dedi.
 
PFDK'nýn verdiði 2 maç saha kapatma cezasýna tepki gösteren Gölcük, "Galatasaray maçý öncesi birileri devreye girecek ve ceza alacaðýz þeklinde haber geldi.
 
 
Seyircisiz oynanan Sivasspor maçýnda seyirci alýnmýþ trübüne diye ceza aldýk. Halbuki her iki takýmýn yöneticileri dýþýnda tribünde kimse yoktu. Hakem dövüldüðünü söylüyor. Ama kendisini dövenin kim olduðunu bilmiyor. Orada iki isim veriyor, beni dövdüler tehdit ettiler diye. Bunun üzerine ceza alýyoruz. Bunlar anlaþýlýr þeyler deðil. Çok net gerçekler var. Birileri federasyonda güçlüdür, birileri ekonomik olarak güçlüdür. Birilerinin farklý güçleri vardýr. Bizim gibi Anadolu kulüpleri uzaklarda figuranlarý oynuyoruz, böyle oynamaya da devam edeceðiz. Bu kararý federasyonun gözden geçirmesi gerekir. Þayet gözden geçirmeseler yönetim olarak biz de onlarý gözden geçireceðiz. Süper Lig'i gözden geçirebiliriz. Adalet tecelli edene kadar" dedi.


-------------



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat