Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Deep Freeze Standart 6.62.020.3058

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Bilgisayar
Forum Adı: Programlar
Forum Tanımlaması: Aradýðýnýz Ve Bulamadýðýnýz Bütün Programlar
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=8221
Tarih: 26-06-2024 Saat 06:41


Konu: Deep Freeze Standart 6.62.020.3058
Mesajı Yazan: invertor
Konu: Deep Freeze Standart 6.62.020.3058
Mesaj Tarihi: 17-02-2010 Saat 17:49
 
 
Deep Freeze Standart, özellikle internet kafeler için çok faydalý bir program. Deep Freeze programý ile bilgisayarlarýnýz sanki dondurulmuþ gibi kullaným sonrasýnda hiçbir deðiþiklik yapýlmamýþ halde eski haline döndürülüyor. Bu sayede iþletim sisteminin bozulmasýndan ve virüs vb. zararlý etkilerden korunabiliyorsunuz.
* Deepfreeze programýný sadece deneyimli kullanýcýlara öneriyoruz, programý kullanmak ve kaldýrmak deneyimli olmayan kullanýcýlar için çok zor olabilir.
 
 
Güçlü teknoloji; üstün koruma. Deepfreeze yeni sürümüyle karþýmýzda. Bilgisayarýnýz yeniden baþladýðýnda her þey %100 ilk açtýðýnýz gibi olacak, Windows 95, 98 ME, 2000, XP için 8 saniyelik tek bir yükleme yeterli. Elveda virüsler, casus yazýlýmlar, korkular; Deepfreeze yenilenmiþ versiyonuyla daha muhteþem döndü. Býrakýn çocuklarý bilgisayarýnýzý istediði gibi daðýtsýn silsin. Tek bir yeniden baþlatma ile her þey eskisi gibi olacak. Üstelik tek bir bit bile kaybolmayacak.

Temel Özellikleri:

- Tüm programlarýn kaydýný tutup, açýlýþta silebilir.
- Birden çok sabit sürücüyü destekler.
- FAT, FAT32, NTFS desteði mevcuttur.
- Güvenli bir þifre korumasý mevcuttur.
- Tüm bu iþlemleri gerçekleþtirirken sadece 2Mb alan kullanýr.

Önemli Not: Önemli çalýþmalar yapýp dosyalarýnýzý kaydedeceðiniz zaman veya yeni bir oyun ve program kuracaðýnýz zaman deepfreeze programýný kapatmayý unutmayýn.

Deep Freeze Ayarlarý Ve sistemden Kaldýrýlmasý :

Programýn kullanýmý deðil ancak özellikle ayarlar menüsüne eriþimi ve sistemden kaldýrýlmasý konusunda bazý zorluklar var. Gelin programý nasýl ayarlayabileceðimiz ve sistemden kaldýrabileceðimize bir bakalým.

1. Ayarlar Menüsüne Eriþim :

Programý ilk açtýðýmýz zaman saat simgesinde bir simge ile karþýlaþacaksýnýz. Ancak diðer programlarýn aksine bu simgeye týkladýðýnýzda bir menü görüntülenmeyecek. Paniklemeyin. Bu özellik programýn doðasýnda var. Program menüsüne eriþebilmek için SHIFT tuþuna basýlý tutarak saat simgesine çift týklamak ya da ayný anda CTRL+ALT+SHIFT+F6 tuþlarýna basmanýz yeterlidir. Bu iþlemi gerçekleþtirdikten sonra karþýnýza sað taraftaki program resmi gibi bir menü çýkacaktýr. Bu kýsýmda ayarlara eriþebilmek için þifremizi yazmamýz gerekiyor. Bu þifreyi eðer bir tane atamadýysanýz boþ býrakarak Enter tuþuna basýp geçebilirsiniz, ancak eðer þifre atadýysanýz bu þifreyi yazmanýz gerekiyor. Daha sonraki pencerede karþýmýza gelecek ayarlara isterseniz programý aktif/pasif etmek kýsmýndan bakalým.

2. Programý Aktif/Pasif Etmek :

Yukarýdaki iþlemi gerçekleþtirip menüyü açtýktan sonra burada karþýmýza sað taraftaki program resmindeki gibi 3 seçenek gelecektir. Bu seçenekler ve seçildiðinde yaptýklarý iþlere bakacak olursak:

Boot Frozen : Bu seçeneði seçerseniz program bir sonraki Windows açýlýþýnda otomatik olarak aktif olacaktýr.
Boot Thawed (1 Restarts): Bu seçeneði seçerseniz yandaki kutu da aktif olacaktýr. Buradan programýn ne kadar kez pasif olacaðýný ayarlayabilirsiniz.
Boot Thawed : Bu seçeneði seçerseniz program bir sonraki açýlýþta kapatýlacaktýr. Böylece alt tarafta anlatacaðýmýz programýn kaldýrýlmasý iþlemini gerçekleþtirebileceksiniz.

3. Programý Sistemden Kaldýrmak :

Yukarýdaki ayarlardan Boot Thawed seçeneðini seçip bilgisayarýmýzý baþtan baþlattýktan sonra, sitemizdeki Programý InnDir tuþuna basýp innDirdiðiniz Programýn kurulum dosyasýný çalýþtýrýn. Eðer yukarýdaki iþlemleri gerçekleþtirdiyseniz Uninstall seçeneði aktif duruma geçecektir. Uninstall yapýp bilgisayarýnýzý baþtan baþlatýn. Program sistemden kaldýrýlmýþ olacaktýr.


 
 
Download
http://rapidshare.com/files/351929948/Deep.Freeze.Standard.Edition.v6.62.020.3058.rar.html - http://rapidshare.com/files/351929948/Deep.Freeze.Standard.Edition.v6.62.020.3058.rar.html
 


-------------
http://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=8328" rel="nofollow - Hash Kontrolü yapma ( MD5, SHA-1, CRC32,... vb)



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat