Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Power Spy v8.27

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Bilgisayar
Forum Adı: Programlar
Forum Tanımlaması: Aradýðýnýz Ve Bulamadýðýnýz Bütün Programlar
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=8072
Tarih: 26-06-2024 Saat 03:34


Konu: Power Spy v8.27
Mesajı Yazan: invertor
Konu: Power Spy v8.27
Mesaj Tarihi: 03-10-2009 Saat 23:29

http://i40.tinypic.com/8zl1zr.jpg">Image

 
Power Spy Yazýlýmý bilgisayarýnýzda yapýlan tüm iþlemleri görmenizi saðlayan bir keylogger yazýlýmýdýr. Gizli bir þekilde bilgisayar aktivitelerini kaydeder ve program tamamen legaldýr. Bu aktiviteleri kullanýcýlarýn bilgisi dýþýnda görmek bilgisayar güvenliði açýsýndan gerekli olabilir.

 

Power Spy yazýlýmýnýn kaydettiði iþlemlerden birkaç örnek : Bütün klavye iþlemleri, açýlan pencereler, resim gösterme aktiviteleri, girilen þifreler, açýlan uygulamalar, Skype, MSN Messenger, Windows Live Messenger, ICQ, AOL Messenger, AIM, Yahoo! Messenger ve Windows Messenger konuþma metinleri, Internet Explorer, Firefox, Netscape, AOL Explorer, Avant Browser, Maxthon, NetCaptor ve SlimBrowser internet tarayýcýlarýnda açýlan tüm internet sayfalarý, Microsoft Outlookta açýlmýþ, okunmuþ, yanýtlanmýþ epostalar, Windows Vista WinMail ve IncrediMail hesap bilgileri, MS Word, WordPad ve Notepad gibi yazýlýmlarda açýlmýþ bütün dökümanlar ve daha birçoðu...

Ayrýca Power Spy yazýlýmý belirli aralýklarla ekran görüntüleri bile alýp kaydedebiliyor!

Gizli Mod(Stealth Mode)da, Power Spy yazýlýmý bilgisayar kullanýcýlarý tarafýndan asla bulunamayacak bir programdýr. Baþlat menüsünde, uygulamalarda, görev yöneticisinde, program ekle kaldýr bölümünde kýsacasý hiçbir yerde gözükmeden karda yürüyüp izini belli etmeden çalýþan mükemmel bir programdýr. Ancak bu gizli moddan çýkmak da oldukça kolaydýr. Control Panelinde belirlediðiniz kýsayol tuþlarý sayesinde programýn kaydettiði tüm aktiviteleri görüntüleyebilirsiniz. Veya tüm bu kayýtlarý eposta adresinize yollatabilirsiniz. Ýsteðe baðlý olarak deðiþik sürelerde gelebilen bu raporlar sayesinde bilgisayarýnýzda neler yapýldýðýný görebilirsiniz. Power Spy yazýlýmý þifre korumalýdýr ve þifreyi çözmeden baþkalarý tarafýndan silinemez. Bu yüzden þifrenizi güvenli bir yerde saklamanýz veya unutmamanýz programý istediðiniz zaman kaldýrmanýz için oldukça önemlidir!.

Power Spyýn mümkün olan kullaným alanlarý: Bilgisayar baþýndaki çalýþanlarý denetlemek, çocuklarý denetlemek, diðerlerinin þifrelerini görebilmek, görüntülenmiþ internet sitelerini belirlemek bu sayede suç araþtýrmasý yapabilmek ve hatta eþlerin birbirlerini denetleyebilmesi için bile kullanýlabilen çok yararlý bir programdýr. Çocuklarýnýzýn internette güvenli bir þekilde dolaþmalarýný saðlamak için de kullanýlmasý mümkün olan bu yazýlým sayesinde çocuklarýnýzýn yanlýþ sitelere girip yanlýþ bilgiler edinmelerini önleyebilirsiniz.

Özellikleri:

Ekran Görüntüsü Alma - Power Spy yazýlýmý tüm masaüstünüzün veya aktif uygulamalarýn ekran görüntülerini periyodik olarak alma özelliðine sahiptir. Kullanýcýlar iþlem yapmadýðý sýrada da otomatik olarak durmaktadýr. Bu sayede gereksiz ekran görüntülerini de çekmemiþ olur. Ýsteðe baðlý olarak her saniyenin de bir ekran görüntüsünü almanýz bu program ile mümkündür. Hatta bu alýnan ekran görüntülerini izlemeniz için onlarý bir slayt gösterisi þeklinde de hizaya sokar. Ve slayt izler gibi izleyebilme imkaný sunar.

Basýlan Tuþlarýn Kaydedilmesi - Power Spy yazýlýmý bütün tuþ iþlemlerini de kaydeder. Bu sayede Windows kullanýcý adý, uygulamalarýn kullanýcý adý veya þifrelerini öðrenebilirsiniz. Bu basýlan her tuþun kaydý kronolojik olarak tutulmaktadýr. Ayrýca gizli karakterdeki kaydedebilmektedir örneðin: CTRL veya Shift tuþlarýna basýlarak beraberinde girilen tuþlar...

Anlýk Mesajlaþma Konuþma Metinlerinin Kaydý - Power Spy yazýlýmý anlýk mesajlaþma programlarýnýn da konuþma metinlerini tamamen kaydetmekte. Bir çok program ile uyumlu olan bu yazýlým sayesinde kim, kiminle, ne zaman, ne konuþmuþ haberdar olabileceksiniz. Skype, MSN Messenger, Windows Live Messenger, ICQ, AOL Messenger, AIM, Yahoo! Messenger ve Windows Messenger.

Eposta Okumalarýnýn Kaydý - Power Spy bütün eposta hesaplarýnýn iþlem kaydýný tutma özelliði ile de güvenlik saðlamaktadýr. Eposta kayýtlarýný bu yazýlým ile göstermek için tek bir butona basmanýz yeterli olmaktadýr. Bu butona bastýktan sonra gelen tüm epostalarý veya gönderilen tüm epostalarý görüntüleyebilirsiniz. Microsoft Outlook, Windows Vista WinMail, IncrediMail ve daha birçoðu mümkündür...

Ziyaret Edilen Internet Sitelerinin Kaydý - Power Spy sayesinde internette girilmiþ olan her adresin kaydýna, yapýlmýþ her iþlemin bilgisine ulaþabilirsiniz. Popüler bütün internet tarayýcýlarýnda çalýþma özelliði sayesinde tüm internet dolaþýmý da güvenli bir þekilde kontrol edilebilmektedir. Internet Explorer, Firefox, Netscape, AOL Explorer, Avant Browser, Maxthon, NetCaptor ve SlimBrowser ve daha birçoðu...

Açýlan Programlarýn Kaydý -Power Spy tüm açýlan ve kullanýlan programlarýn kaydýný da tutar. Bu sayede kimin hangi saatte hangi programý kullandýðýný, neden kullandýðýný öðrenebilirsiniz. Bilgisayarýnýz üzerinde çalýþan tüm programlar ile uyumlu olarak bu özelliði kullanan Power Spy ile bilgisayarýnýzda çalýþan programlardan haberdar olabilirsiniz.

Açýlmýþ Dökümanlarýn Kaydý - Power Spy açýlan tüm dökümanlarýn da kaydýný tutarak bilgisayarýnýzda hangi dökümanlarýn açýldýðýný, hangilerinin yazýldýðýný ve ne hakkýnda olduklarýný size bildirir.

Pano Aktiviteleri Kaydý(Clipboard) - Bu iþlem sayesinde bilgisayarýnýzdaki bütün kopyala-yapýþtýr iþlemleri de kaydedilmektedir. Basýlan tuþlarý kaydetme özelliði bu ayrýntýyý atlayabileceði için geliþtirilen bu özellik sayesinde bilgisayarýnýzda her ne CTRL+C tuþlarý ile kopyalanýyorsa onu da zamanýnda kaydeder ve size iletir.

 
 
Ek bilgi:
Power Spy software lets you know EXACTLY what others do on your PC while you are away. It allow you to secretly monitor and record all activities on your computer, and this is completely legal. Such monitoring acts so stealthily that the user won't know its existence.

Power Spy records: all keystrokes, windows opened, clipboard activaties, passwords typed and applications executed; all Skype, MSN Messenger, Windows Live Messenger, ICQ, AIM, Yahoo! Messenger and Windows Messenger's conversation text; all websites visited in MS Internet Explorer, Mozilla Firefox, Netscape Commnicator, Netscape Browser, AOL Explorer, Avant Browser, Maxthon, NetCaptor and SlimBrowser; all emails read in Microsoft Outlook 97/2000/XP/2003 and Microsoft Outlook Express 5/6; all documents opened in MS Word and Notepad. It even takes screen snapshots at your set interval like a surveillance camera.

Perfect for catching cheaters, monitoring employees, children and spouse, acquiring others' passwords, chat records and websites visited, and even investigating crimes.

Key Features:

- Keystrokes Typed - log all keystrokes, including optional non-alphanumerical keys, typed with time, Windows username, application name and window caption.
- Net Chatting Conversations - monitor and record all latest version Windows Live Messenger / Skype / MSN Messenger / ICQ / AIM / Yahoo! Messenger's BOTH SIDES chatting conversations with time, chat users, and all coming/outgoing messages. It also logs the username and password used to login in a messenger.
- Emails Read - log all emails read in Microsoft Outlook 97/2000/XP/2003 and Microsoft Outlook Express 5/6.
- Websites Visited - monitor and record all URLs, Windows username, and time, supported web browsers: Microsoft Internet Explorer, Mozilla Firefox, Netscape Communicator, Netscape Browser, AOL Explorer Browser, Avant Browser, Maxthon, NetCaptor and SlimBrowser.
- Program Executed - log all programs including application, executable file, documents and directories navigated with time, Windows username, application/document/directory name and file paths.
- Documents Opened - log all text contents of documents opened in MS Word and NotePad.
- Screen Snapshots - automatically captures screenshots of entire desktop or active windows at set intervals. Save screenshots as JPEG format images on your computer harddisk. Automatically stop screenshot when user is inactive.
- Username & Passwords - record all username and passwords typed with program window caption.
- Self Actions - record Power Spy administrator operations, like start or stop monitoring.
- Stealth Mode: Power Spy run absolutely invisibly under Windows systems and does not show in Windows task list. None will know it's running unless you tell them! You can also choose to hide or unhide Power Spy icon and its uninstall entry.
- Logs View: choose to view different type of logs from program main interface. You can delete selected logs or clear all logs, search logs or export logging reports in HTML format.
- Task Schedule: You can set starting and ending time for each task to automatically start and stop the monitoring job.
- Report Delivery: Send logging reports in HTML format to a pre-set emailbox or upload them to a FTP at set time intervals. This allows you to reveal the truth by simply checking your email or opening a web page! Click here to learn how to configure Report Delivery settings.
- Easy-to-use Interface: config Power Spy with either Wizard for common users or control panel for advanced users. User-friendly graphical program interface makes it easy for beginngers.

File Size: 5.84Mb
 
 
Download
 
http://hotfile.com/dl/4477985/c111ccf/Power_Spy_v8.27.rar.html - http://hotfile.com/dl/4477985/c111ccf/Power_Spy_v8.27.rar.html

 

Alternatif

http://uploading.com/files/RKQMM3HQ/Power_Spy_v8.27.rar.html - http://uploading.com/files/RKQMM3HQ/Power_Spy_v8.27.rar.html

 

 




-------------
http://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=8328" rel="nofollow - Hash Kontrolü yapma ( MD5, SHA-1, CRC32,... vb)



Cevaplar:
Mesajı Yazan: wolf
Mesaj Tarihi: 12-01-2010 Saat 00:35
linkler ölmüþ heralde yenilemeniz mümkün mü sayýn invertor



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat