Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

11 yaşındaki şoför

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Haberler
Forum Adı: Güncel
Forum Tanımlaması: Türkiye gündemindeki konular ve Dünyada olup biten haberler...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=772
Tarih: 17-06-2024 Saat 05:31


Konu: 11 yaşındaki şoför
Mesajı Yazan: se_demir
Konu: 11 yaşındaki şoför
Mesaj Tarihi: 28-03-2006 Saat 21:00

Konya'da, 5 yaşındaki kardeşiyle dolaşmaya çıkan 11 yaşındaki çocuk, '3 aydır araba kullanıyorum' dedi

Konya'da 11 yaşındaki D.B., yanına kardeşi 5 yaşındaki M.B.'yi alarak babasına ait otomobille kent merkezinde hız yaparken yakalandı. Polislere, benzin almaya gittiklerini ve üç aydır araba kullandığını söyleyen D.B. ile kardeşi, babaları Orhan B.'ye teslim edildi.

Polisler de şaşırdı


Mustafa Aydın İlköğretim Okulu 5'inci sınıfına giden D.B., önceki gün saat 21.00 sıralarında yanına kardeşi M.B.'yi alarak, babasına ait Şahin marka otomobille gezmeye çıktı. Hız yapan otomobili fark eden polisler, durdurdukları aracı 11 yaşında bir çocuğun kullandığını görünce şaşkına döndü.
Polisleri görünce korkan D.B., babasının uyuduğu sırada kardeşiyle gezintiye çıktıklarını belirterek, "Üç aydır araba kullanıyorum. Bana araba kullanmayı babam öğretti" dedi.
Polisin telefonla aradığı baba Orhan B., "Çocuk büyük bir suç mu işledi? Oğlum arabayı daha önce de kullandı" diye çıkıştı. Babaya "Küçük yaşta motorlu araç kullandırmak" suçundan 206 YTL para cezası kesildi.


SÜLEYMAN ELÇİN, İSMAİL AKKAYA Konya DHA




Cevaplar:
Mesajı Yazan: Hawk
Mesaj Tarihi: 28-03-2006 Saat 21:42
çocuğunu seven böyle bir şeye izin veremez

-------------


Mesajı Yazan: se_demir
Mesaj Tarihi: 29-03-2006 Saat 08:57
evet http://www.bilgineferi.com/member_profile.asp?PF=4&FID=13 - turbo   sana katılıyorum ama günümüz türkiyesinde oluyo malesef bu gibi olaylar hatta amerikada bile oluyo bazen haberlerde izliyoruz canlı yayında küçük yaştaki birinin araba çalıpda polislere çektirdiğini en azından bizimkiler çalıpda gitmemiş :)))



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat