Kelime: Dip - Zýkkýmýn … neyi deriz??? - Zýkkýmýn kökü.. - Zýkkýmýn Kökünün kökünü al! - Hýýmm.. Zýk!!? - Hönk?!! (Topluluk Kopar)
Kelime: Çiçek - Burnunla ne yaparsin? - Karýþtýrýrým - Puuahhaa
Kelime: Gardiyan - Ya hani kapalý bi mekanda çalýþýyorlar - Bekçi - Ya hayýr ya, hani herkes korkar bunlardan - Patron, müfettiþ - Ya geri zekalý mýsýnýz bee,... Hani düdükleri vardýr? - Antrenor?? Hakeemmm?? - Ulen öküz herifler - Sen kime öküz diyon ya......
Kelime: Ýstiklal Marþý Anlatan(kýz): - Yaaa.. hani bizim için çok önemli en önemli þeylerden biri.. Cevaplayan(erkek): - Bekaret?!
Kelime : Sanatçý - Hani bööle Tarkan gibi bisi... - **** !! - Ayy çok hayvansýn murat..
Kelime: Kokteyl - Bazýlarý evlenmeden önce verir - ???!!!???
Kelime: Bodur - Akdeniz’in bitki örtüsü nasýldýr? - Maki - Peki nasýldýr yani? - Kýþlar ýlýk ve yaðmurlu... - Puhahaha...!?!
Kelime: Kafeinsiz Kahve (Son saniyeler) - Yuhhh be, bunu nasýl anlatacam. pas. (Zaman biter) - Kelime neydi? - Kefensiz kahpe... - Neeee??? - Pardon,.. kefensiz kahve... (Digerleri karta bakar, grup kopar)
Kelime: Dergah - Hani böyle insanlar ulvi bir amaç için bir araya gelir ayný mekanda - Satanist ayinleri - Çarpýlýrsýn valla - Ha tamam trafo - Ohaa.. ( Topluluk iptal )
Kelime: Telepati - Hepimizde var çalar ya da hani izleriz biz bunu, hatta ayný baþlayan bi program var iðrenç falan...... - Telefon televizyon televole tele? - Tamam, ... bi de kedilerin ayaðina ne denir; kes birleþtir onlarý... - Volepati? - Yuhhh!!
Kelime: Uçak - Havada uçar ya.. - Leylek - Yok bunun kanatlarý var - Ulen leyleðin yok mu?
Kelime: Kabarmak - Abi, þimdi maddeler ýsýnýnca nolur - Genleþir - Ha tamam, þimdi pasta yapmak için ne lazým - Krema - Baþka, pastanýn eski hali ne oluyo - Kek - Tamam, simdi annen kek yapýyo, diyo ki bu kek artik "bisey oldu,...alýyým " diyo... Ne der orda, genleþme anlamýna geliyo - Genleþti - Hayýr lann,... Genleþti anlamýna geliyo... - Eeee genleþti iþte - Ulan senin anan bu kek genleþti artýk alýp yiyelim mi diyo ??? 5 sn sessizlik… - Eveet... - Ben oynamýyom bunla yaa...
Kelime: Yoyo - Ya simdi hani böyle var ya... Hani böyle aþaðý yukarý sallarlar... Bi dakka ya, ben burda anlatýrken sen benim telefonumu mu karýþtýrýyosun!!!!! - yoooo - Hahhh þimdi alýn bu heceyi ikiyle çarpýn! - Yo-yoooo!!!!! - Aferim lannn...
Kelime: Horoz - Hani abi gece yatarýz, sonra dalarýz... yaniiii, nasýl anlatsam... - Rüya mý abi? - Yok deðil... Hani sonra iþe gitmeniz gerekir.. - Uyanýrýz.. - Hahhhh,... Nasýl uyanýrýz abi.??? - Telaþla uyanýrýz, geç kalmýþýzdýr, alarmla uyanýrýz..... Sürer gider bu. (Uzun sure sessiz kalýr, kasýlýr eleman.....) - Amannnn ne kasýyorum ya,... Civcivin babasý!! . - Horozzzzz!. - Tam isabet..
Kelime : Uyurgezer Kýz : Bak hani ben gece yataktan kalkýyorum dolaþýyorum, yemek yiyorum, ama naap'týðýmý bilmiyorum filan. Erkek : (Suratýna bakarak) Ohaa! obez!!! (Topluluk : mu-hah-ha-ha) Kýz : Ýðrençsin,... konuþmuyorum..
Kelime : 1 Nisan - Abi, 31 Mart'tan sonra ne gelir ? - 32 Mart - Harbiden bravo yani... Senin gibi lama'dan baþka cevap beklenemezdi zaten..
Kelime : Cin Tonik - Ýnle kim top oynar? - Ciinnn! - Yanýnda ne iyi gider? - Toniiik!
Kelime : Sümüklü Böcek - Hani bi hayvan var spiral þeklinde bi kabuðu var. - Salyangoz - Hah ona cok benziyo. Ama sen nezle olunca ne akar burnundan - Sümük - Evet evet bu salyangoz benzeri hayvanda bundan var - Nasý yani hayvanýn sümüðü mü var? - Evet. karafatma nedir? - Hamamböceði - Hah 2. kelimeyi kes - Böc - Yok yok kelimenin tamamý - Hamamböc - Allah belaný…
Kelime : Vazelin - Hani abi böle yüzüne de sürersin kýçýna da sürersin?.... - Vazelin!!!!!! Holeeeeyyy
Kelime : Beþik - Hani alttan titretiyosun yavruyu? - ??!!!!
|
|