Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Microsoft Anti-Spyware Norton Anti-Virus’ü siliyor

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Haberler
Forum Adı: Bilim ve Teknoloji
Forum Tanımlaması: Bilimsel veriler, uzay bilimleri, bilgisayar teknolojilerindeki yeni gelişmeler, yeni çıkan dijital ürünler, yeni icat ve buluşlar... ve dahasına bu bölümden ulaşabilirsiniz.
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=632
Tarih: 27-09-2024 Saat 15:00


Konu: Microsoft Anti-Spyware Norton Anti-Virus’ü siliyor
Mesajı Yazan: Hawk
Konu: Microsoft Anti-Spyware Norton Anti-Virus’ü siliyor
Mesaj Tarihi: 20-03-2006 Saat 03:59

Microsoft'un henüz beta aşamasındaki antispyware yazılımı Microsoft Anti-Spyware'in en son güncellemeler sonrasında Norton Anti-Virüs yazılımını şifre hırsızlığı yapan bir program olarak yakalayıp, silinmesini önerdiği belirtiliyor.

http://blog.washingtonpost.com/securityfix/2006/02/microsoft_antispyware_deleting_1.html - Washingpost 'un bildirdiği habere göre Microsoft Anti-Spyware yazılımının en son malware tanımlama dosyaları (version 5805, 5807) Symantec Antivirüs dosyalarını http://vil.mcafeesecurity.com/vil/content/v_100798.htm - PWS.Bancos.A (şifre hırsızı) olarak tespit ediyor. Zararlı görülen dosyaların silinmesi halinde Norton yazılımı zarar görüyor ve işlevini kaybediyor.

Microsoft sorunu gidermek için bir güncelleme yayınlayacağını duyurdu. Geçtiğimiz yıl sonunda Microsoft'un anti-virüs alanına müdahalesinden hoşnutsuzluğunu açıkca  http://www.pclabs.gen.tr/haberler/news.asp?doc=1376 - ifade eden Symantec'in ise bu duruma ne tepki göstereceğ ise merak konusu



-------------



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat