Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Error Repair Professional v3.8.9 Portable

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Bilgisayar
Forum Adı: Programlar
Forum Tanımlaması: Aradýðýnýz Ve Bulamadýðýnýz Bütün Programlar
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=5880
Tarih: 02-07-2024 Saat 17:54


Konu: Error Repair Professional v3.8.9 Portable
Mesajı Yazan: invertor
Konu: Error Repair Professional v3.8.9 Portable
Mesaj Tarihi: 07-12-2008 Saat 21:53
Error%20Repair%20Professional%20v3.8.9%20Portable

Error Repair Professional v3.8.9 Portable | Size: 1930 Kb
 
Error Repair Pro bir sistem bakým ve onarým yazýlýmýdýr. Zamanla sisteminizde oluþan hatalar bilgisayarýnýzýn kararlýlýðýný ve tepki süresini olumsuz yönde etkilemektedir. Yapmak istediðiniz iþlemleri zaman zaman yapamamanýza ya da eskisinden daha geç yapmanýza sebebiyet veren bu hasarlar onarýlmadýkça sistem performansýnýzda ciddi bir düþüþ meydana gelebilmektedir. Özellikle kayýt defterinde ortaya çýkan sorunlar nedeniyle sisteminiz zarar görmektedir.

Error Repair Pro yazýlýmý gerçekleþtirdiði taramalar sonucunda mevcut hatalarý tespit etmekte ve bunlarý çözerek sisteminizi düzgün biçimde kullanabilmenizi saðlamaktadýr. Kayýt defteri üzerinde gerçekleþtirdiði tarama ve onarma iþlemi ile Windows'un kök dosyalarýný incelemekte, yani en temel noktadan iþe baþlamaktadýr. Sisteminizin açýlýþ hýzý için büyük önem taþýyan, kendiliðinden açýlýr uygulamalarý da denetlemekte ve gereksiz olanlarýný kaldýrmanýza yardýmcý olmaktadýr. Sisteminizden kaldýrmýþ olduðunuz yazýlýmlarýn girdilerini silmeniz, özel verilerini temizlemeniz için de destek vermektedir.

Kullanýlmayan dosya uzantýlarýný kaldýrabilmeniz, gereksiz ActiveX ve DLL dosyalarýný silebilmeniz ve derin tarama yapabilmeniz yazýlýmýn artý özelliklerindendir. Boyutu oldukça küçük olan yazýlýmýn, kullanýmý da gayet kolaydýr. Sisteminizde yazýlýmýn kullanýmýndan dolayý ortaya çýkabilecek muhtemel sorunlara karþý almýþ olduðu yedekleri kullanabilirsiniz.
 
 
Detaylý bilgi:
Keep your PC operating smoothly by using Error Repair Professional to scan, identify, clean and repair errors in your PC with a single click. With a few easy steps, it will scan your entire registry for any invalid entries and provides a list of the registry errors found. You can then choose to selectively clean each item or automatically repair them all
 
Download
http://rapidshare.com/files/169762683/Error_Repair_Professional_3.8.9_Portable_by_mdxy81.exe - http://rapidshare.com/files/169762683/Error_Repair_Professional_3.8.9_Portable_by_mdxy81.exe


-------------
http://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=8328" rel="nofollow - Hash Kontrolü yapma ( MD5, SHA-1, CRC32,... vb)



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat