Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

"Beni talep ettiler

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Spor
Forum Adı: Fenerbahçe & Galatasaray
Forum Tanımlaması: Fenerbahçe & Galatasaray Taraftarlarýnýn mekaný...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=559
Tarih: 17-05-2024 Saat 18:59


Konu: "Beni talep ettiler
Mesajı Yazan: darklevelone
Konu: "Beni talep ettiler
Mesaj Tarihi: 16-03-2006 Saat 06:23

 

"Beni talep ettiler"
Olaðan genel kurul öncesi baþkan adaylarý programlarýný açýklarken, bir diðer aday Semih Haznedaroðlu, baþkan adaylýðýný talep etmediðini, talep edildiðini söyledi


Haznedaroðlu, geçmiþ günlerde ileri gelen Galatasaraylýlarýn biraraya geldiðini ve toplantý yaptýðýný hatýrlatarak, "Ben konsensüs adayýyým. Tek liste olmazsa bir konsensüs oluþmazsa Galatasaray'a hizmet etmek çok zor olacak" dedi.

Kendisine bir misyon verildiðini ifade eden Haznedaroðlu, "Bana sen icraatçý olacaksýn dediler. Yoksa baþkanlýða aday olmak aklýmdan geçmiyordu. Divan baþkanlýðý bir payeydi. Konsensüs için çalýþmalar yapýldý. Neticede olmadý. Allah Galatasaray'a kuvvet versin. Eðer bu sistem olursa da 10 gün var, bu sistemi oylayacaksýnýz" diye konuþtu.

Haznedaroðlu, kulübün son 10 yýlda, 95 milyon dolarlýk borçtan dolayý faiz ödediðini belirterek, "2005 ciromuz 95 milyon dolar. Bankalar tarafýndan saðýlýyoruz. Bankalarýn kontrolünde herhangi bir Riva deðerlendirmesi ya da gayrimenkul deðerlendirmesi size pek hayýr getirmez. Bankalar önce kendi gelirlerini düþünür. Galatasaray'ýn acil borçlarý var. Hiç ummadýðýnýz borçlar çýkabilir. Bunlar için sýcak para gerekir. 35-45 milyon dolar arasýnda hatta sýkýþtýrdýðýnýzda daha fazla para bulunabilir" dedi.

Haznedaroðlu, futbol takýmý konusunda çok hassasiyet yaþandýðýný vurgulayarak, "Þampiyon olmasak da birkaç yýl orta sýralarda olabiliriz düþüncesi doðru deðil. Futbolda alýnacak baþarý gelirleri artýrýr" diyerek sözlerini tamamladý.




Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat