Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

insanýn baþýna gelebilcek en talihsiz olay

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Off-Topic
Forum Adı: Genel
Forum Tanımlaması: Her konuda yazabilirsiniz.
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=5544
Tarih: 05-07-2024 Saat 08:14


Konu: insanýn baþýna gelebilcek en talihsiz olay
Mesajı Yazan: hemþirerose
Konu: insanýn baþýna gelebilcek en talihsiz olay
Mesaj Tarihi: 11-11-2008 Saat 20:15
insanýn baþýna gelebilcek en talihsiz olay
Görevli bir mutemet astsubay bankaya gidip taburdaki askerlerin maaþlarýný çekmiþ. biliyosunuz, askerlere ödenen rakamlar çok düþüktür ama bunlar bir araya gelince hayli yüklü bir meblað olur. adam bankadan çýktýktan sonra evi yolunun üzerinde olduðundan þoförüne eve uðrayacaðýný söylemiþ. niyeti rahat rahat bi tuvalete girmekmiþ adamcaðýzýn.

Eve geldiðinde karýsýnýn küçük oðluyla banyoda olduðunu görmüþ. büyük oðlu da oturma odasýnda legolarla oynuyomuþ. astsubay para çantasýný oðlunun yanýnda býrakýp tuvalete girmiþ. ancak geri döndüðünde zavallý adam inanýlmaz bir manzarayla karþýlaþmýþ. oðlan çantadaki deste deste paralarý cayýr cayýr yanan sobaya atýyomuþ. babasýný görünce de sýrýtmaya baþlamýþ yaptýðýnýn ne menem birþey olduðundan habersiz yumurcak. astsubay hemen çocuðun elinden hýzla çekmiþ bond çantayý. ama çanta neredeyse boþalmýþmýþ. yaþadýðý þokla oðluna hýzlý bir tokat aþketmiþ astsubay. tokadýn þiddetiyle savrulan çocuðun kafasý sobanýn kenarýna çarpmýþ ve oracýkta ruhunu teslim etmiþ. yaptýðýndan bin piþman astsubay küçük oðlunun kalbini dinleyip de atmadýðýný görünce çýlgýna dönmüþ. o an kemerinden beylik tabancasýný çýkarýp bir saniye bile duraklamadan kurþunu kafasýna sýkmýþ.

Silah sesini duyan karýsý koþarak odaya gelmiþ. zavallý kadýn oðlunun ve kocasýnýn yerde kanlar içinde yattýðýný görmüþ ve ne yaptýðýný bilmeden baðýrýp-çaðýrmaya baþlamýþ. o sýrada banyoda yýkadýðý küçük oðlu gelmiþ aklýna. hýzla banyoya koþmuþ ama maalesef oðlunun, küvetin içindeki, suya yüzükoyun paralel vaziyette cesediyle karþýlaþmýþ. birkaç dakika içinde yaþadýðý bu zincirleme felaket sonucunda aklýný kaçýrmýþ kadýn ve hayatýnýn geri kalan bölümünü akýl hastanesinde geçirmiþ.


-------------



Cevaplar:
Mesajı Yazan: Fýrtýna
Mesaj Tarihi: 12-11-2008 Saat 08:58

Bu çok acý bir olay olmuþ........



-------------

Bir deli rüzðar olurum alýrým seni burdan kaybolurum



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat