Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Devler iyi başladı

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Spor
Forum Adı: Basketbol
Forum Tanımlaması: Basketbol Hakkındakı Düşüncelerınızı Burada Paylaşabilirsiniz...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=4699
Tarih: 19-04-2024 Saat 17:56


Konu: Devler iyi başladı
Mesajı Yazan: CASPER
Konu: Devler iyi başladı
Mesaj Tarihi: 04-09-2008 Saat 21:33
 

Devler iyi başladı

2009 Avrupa Basketbol Şampiyonası elemelerinde (C) Grubu'nda yer alan http://arama.sabah.com.tr/arama/arama.php?query=Türkiye - Türkiye , ilk maçında Ukrayna'yı 13 sayı farkla 86-73 yenerek, elemelere galibiyetle başladı.

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmayı Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, TBF Başkanı Turgay Demirel, TBF Yönetim Kurulu Üyeleri, TBF Genel Sekreteri Ali Özsoy, A Milli Futbol Takımı İdari Teknik Heyeti ve Oyuncuları ile çok sayıda basın mensubu ile yaklaşık 7500 basketbolsever izledi.

A Milli Basketbol Takımı Başantrenörü Bogdan Tanjevic, Ukrayna maçı sonrasında yaptığı açıklamada, Ay-yıldızlı ekibin hücumdaki performansından memnun olduğunu, ancak savunmadan memnun kalmadığını söyledi. Ukrayna'nın şut yüzdesinin iyi olduğunu belirten tecrübeli teknik adam, özellikle oyun kurucu pozisyonundaki oyuncuların savunmasından memnun kalmadığını belirterek, diğer maçlarda savunmada da daha iyi olacaklarını kaydetti.

Öte yandan, karşılaşmayı izleyen A Milli Futbol Takımı'na taraftarlar büyük ilgi gösterirken, maçın son bölümlerinde salondan ayrılan Ay-yıldızlı futbolcuları taraftarlar uzun süre alkışladı.

(A)
http://arama.sabah.com.tr/arama/arama.php?query=Milli%20Takım - Milli Takım , grubundaki ikinci maçında 6 Eylül Cumartesi günü deplasmanda Belçika ile karşılaşacak.
 
http://www.sabah.com.tr/haber,75A2832373D8403CA1E4EC019DD62FA2.html - kaynak


-------------



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat