Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Üç Ýkoncan birörnek oldu

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Haberler
Forum Adı: Magazin Haberleri
Forum Tanımlaması: Magazin dünyasý haberler...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=4391
Tarih: 27-09-2024 Saat 21:06


Konu: Üç Ýkoncan birörnek oldu
Mesajı Yazan: kral
Konu: Üç Ýkoncan birörnek oldu
Mesaj Tarihi: 25-08-2008 Saat 10:59
 
Bodrum sahillerinin üç iddialý ismi Ivana Sert, Eda Taþpýnar ve Deniz Berdan, ayný mayokiniyi giyince piþti oldu. Bu yazýn üç 'Ýkoncan'ý gerek takýlarý gerekse benzer sandalet seçimleriyle birbirinden ayýrt edilmiyor..
 
Giydiði birbirinden ilginç kýyafetlerle geçtiðimiz yýl yaz aylarýnýn en çok konuþulan ismi olan Eda Taþpýnar, Bodrum sezonunu geç açýnca onun yokluðunda iki yeni 'Ýkoncan' ortaya çýktý. Ýþadamý Yurdal Sert'in eþi Ivana Sert ve cemiyet hayatýnýn sevilen isimlerinden Deniz Berdan, 'Ýkoncan'lýk için Bodrum sahillerinde adeta yarýþtý.
ZEVKLERÝ DE AYNI
Temmuz ayýnýn sonunda Eda Taþpýnar da Bodrum sahillerindeki yerini alýnca, bu üç 'Ýkoncan' yazlýk kreasyonlarý ile arz-ý endam etmeye baþladý. Bu üçlünün, kimseyle piþti olmamak için çok uðraþtýklarý her hallerinden belli olsa da yine de bunu baþaramadýlar! Çünkü üçü de mayokinilerini bir Brezilya markasý olan Raso Cha'dan almýþtý. Þamdan Plus dergisinin haberine göre Deniz Berdan, Eda Taþpýnar ve Ivana Sert bu yýl giymek için ayný mayokiyi seçince, Bodrum sahillerinde piþti oldular. Deniz Berdan ve Ivana Sert'in yeþil, Eda Taþpýnar'ýnki ise beyaz renkliydi.
YA AKSESUVARLAR?
Ayrýca 'Ýkoncan'larýn plajda kullandýklarý aksesuvarlarý da üç aþaðý beþ yukarý birbiri ile benzerlik taþýyordu. Bu sezon üzerlerinde yelek þeklinde ve ince tülden oluþan plaj elbisesiyle görüntülenen üçlü, zaman zaman giydikleri gladyatör tarzýndaki sandaletleriyle de benzerlik gösteriyorlardý.


-------------
“Bilginin elde edilmesi... bizi iyiye ulaþtýracaktýr.



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat