Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Sette aþýk olunca resti çekti

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Haberler
Forum Adı: Magazin Haberleri
Forum Tanımlaması: Magazin dünyasý haberler...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=4389
Tarih: 27-09-2024 Saat 20:32


Konu: Sette aþýk olunca resti çekti
Mesajı Yazan: kral
Konu: Sette aþýk olunca resti çekti
Mesaj Tarihi: 25-08-2008 Saat 10:52
 
20 Aðustos'ta evlenen Yalçýn Dümer ile Burcu Bayram'ýn, film setinde baþlayan aþkýna yönetmen Gani Rüzgar Þavata onay vermeyince Dümer çekimleri terk etmiþ..
 
Sinema oyuncusu Yalçýn Dümer, üçüncü evliliðini 20 Aðustos'ta baþrolünde oynadýðý 'Saddam'ýn Askerleri- Kara Güneþ' filminin yardýmcý yönetmeni Burcu Bayram ile yaptý. Çok geçmeden bu evliliðin perde arkasýnda yönetmen Gani Rüzgar Þavata ile yapýlan bir kavganýn olduðu anlaþýldý. Söz konusu filmin hem yapýmcýsý hem de yönetmeni olan Þavata, yardýmcý yönetmeni Burcu Bayram ile filmin baþrol oyuncusu Dümer'in sette aþk yaþamasýna onay vermedi.

SERT UYARI GELDÝ
Þavata, böyle bir aþkýn 'set disiplinini zedeleyeceði ve filmin çekimlerini olumsuz etkileyeceði' düþüncesiyle ikiliyi uyardý. Ancak bu uyarý iþe yaramadý. Aþký için kimseden onay alamayacaðýný söyleyerek Þavata'ya karþý savaþ açan Dümer, yönetmenin onu istememesi üzerine çekimlerin bitmesine kýsa süre kala seti terketti. Dümer'in ardýndan yönetmen yardýmcýsý Burcu Bayram da setten ayrýldý. Dümer'in bitmek üzere olan filmdeki kimi sahneleri dublör kullanýlarak tamamlandýðý ortaya çýktý. Filmin içerisinde bulunan bir sahnede atla birlikte sürüklenmesi gereken Yalçýn Dümer'in yerine Ýstanbul'dan getirilen bir dublör kullanýldý.

ÖZÜR DÝLEDÝLER
Filmin yönetmeni Gani Rüzgar Þavata, oyuncusuyla arasýnda böyle bir gerginlik olduðunu doðrularken, "Çekimlerin orta yerinde yaþanan aþk görüntüsü filme zarar verecekti, ben de buna izin vermedim. Tam da onun sahnelerini tamamlamak üzereydik. Ama zaten evlendiler. Benden de özür dilediler, aramýzda bir problem kalmadý" diye konuþtu
 
http://www.sabah.com.tr/gny/haber,6E66002DD3C348D9B6CE6E6620DB0748.html - Kaynak


-------------
“Bilginin elde edilmesi... bizi iyiye ulaþtýracaktýr.



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat