Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

NAVKING Route 66 geliyor

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Haberler
Forum Adı: Bilim ve Teknoloji
Forum Tanımlaması: Bilimsel veriler, uzay bilimleri, bilgisayar teknolojilerindeki yeni geliþmeler, yeni çýkan dijital ürünler, yeni icat ve buluþlar... ve dahasýna bu bölümden ulaþabilirsiniz.
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=4321
Tarih: 02-10-2024 Saat 02:25


Konu: NAVKING Route 66 geliyor
Mesajı Yazan: CASPER
Konu: NAVKING Route 66 geliyor
Mesaj Tarihi: 21-08-2008 Saat 11:19
NAVKING Route 66 geliyor

Route 66 hava durumu raporlarý, trafik yol bilgisi, lonely planet seyahat rehberleri gibi ek dijital içerik ve iþlevsel özelliklerle geniþletilmiþ, yenilikçi, SD kartý tak ve çalýþtýr mantýðý ile kullanýma hazýr navigasyon çözümü sunuyor.

Avrupa’da önemli geliþmelere ve teknoloji ilerlemelerine sahne olan Navigasyon sektörü Türkiye’de hazýrlanan sayýsal haritalarýn dünya standartlarýna çýkmasý ile birlikte ülkemizde de atýlým göstermeye baþladý.  Pazarda açýða çýkan yüksek kaliteli ürün ihtiyacýna NAVKING Route 66 markasý ile birlikte cevap veren Koyuncu Elektronik ilk etapta 3,5” Mini modeli, 4,3” Maxi modelini ve Navking modellerini Türk tüketicisinin beðenisine sunacak. Navigasyon donanýmýnýn yanýnda Windows Mobile ve Symbian tabanlý cihazlarý da navigasyon cihazýna dönüþtürebilen yazýlýmlar yine Koyuncu Elektronik tarafýndan piyasaya sunulacak.

1992 yýlýnda kurulan ve geniþ araþtýrma geliþtirme kadrosu ile teknoloji üstünlüðünü kýsa sürede elde eden Route 66, insanlarýn gitmek istedikleri yere en kýsa veya en hýzlý yollardan zahmetsizce ulaþmasýný saðlayan navigasyon cihazlarý ve yazýlýmlarý konusunda dünyanýn lider firmalarýndan biri

 

http://www.veteknoloji.com/bigresim.php?bresim=20080821045656_route66.jpg">
 
 
http://www.veteknoloji.com/haberdetay.php?id=5665&gkat=4 - kaynak



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat