Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ADSL abonesi artıyor

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Haberler
Forum Adı: Bilim ve Teknoloji
Forum Tanımlaması: Bilimsel veriler, uzay bilimleri, bilgisayar teknolojilerindeki yeni gelişmeler, yeni çıkan dijital ürünler, yeni icat ve buluşlar... ve dahasına bu bölümden ulaşabilirsiniz.
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=405
Tarih: 27-09-2024 Saat 14:49


Konu: ADSL abonesi artıyor
Mesajı Yazan: darklevelone
Konu: ADSL abonesi artıyor
Mesaj Tarihi: 13-03-2006 Saat 03:09
Türk Telekomünikasyon Anonim Şirketi'nin (Türk Telekom) Erzincan Başmüdürü Timur Sevim, Erzincan'da 2 bin 777 ADSL abonesi olduğunu açıkladı


İnternete daha hızlı erişim sağlayan ADSL kullanımının Türkiye genelinde olduğu gibi Erzincan'da da hızla yaygınlaştığını ifade eden Türk Telekom Erzincan Başmüdürü Sevim, il genelinde yaklaşık 61 bin telefon abonesi bulunduğunu, buna karşılık 2 bin 777 adet ADSL abonesi, bin 2 adet de TTnet abonesi olduğunu açıkladı. ADSL'ye olan talebin artması üzerine, Erzincan'da hizmet veren 24 ADSL santraline 11 adet daha ilave edeceklerini dile getiren Başmüdür Timur Sevim, "Yaptığımız araştırmalarda, 145 ve 146 numaralı hatlardan internete sıklıkla bağlanan yerleri tespit ettik. İncelemeler sonucunda, Erzincan merkeze bağlı Bahçeliköy ve Mollaköy beldeleri ile Aydoğdu, Değirmenli, Beşsaray, Kilimli ve Balıbey köyleri, Üzümlü İlçesi'ne bağlı Bayırbağ Beldesi ve Hancıçiftliği Köyü, Çayırlı İlçesi'ne bağlı Çaykent Köyü ve Kemaliye İlçesi'ne bağlı Dutluca Köyü'ne ADSL santrali kurulmasına karar verdik" dedi.
ADSL hizmetinden, santralin bulunduğu 4 kilometre yarı çapındaki her yerin yararlanabileceğini anlatan Timur Sevim, kişisel kullanım için TTnet ücretlerinin çok uygun olduğunu belirterek, TTnet abonesi sayısını artırmaya yönelik çalışmaların da devam ettiğini vurguladı.




Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat